Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Takie aukcje przeważnie są zamykane. I całe szczęście. Oszustwo i często wprowadzanie w błąd kupujących.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Takie aukcje przeważnie są zamykane. I całe szczęście. Oszustwo i często wprowadzanie w błąd kupujących.
    Sam miałem zalicytować. W ostatniej chwili zwróciłem uwagę na koszt dostawy. Ciekawe czy ten "fotograf ślubny" (za jakiego się podaje) w ten sam sposób oszukuje w umowach swoich klientów, ukrywając dodatkowe koszty.

Domyślnie

Sebastiana znam osobiście i nie wierze aby chciał kogoś przekręcić, a że wpadł na ciekawy pomysł to jego plus. Jest też użytkownikiem tego forum i dobrym fotografem. Jakbym nie miał swojej 24L to pewnie w tym momencie leciałbym do niego macać jego 35tke.
    sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
    niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
    Fotograf ślubny

Bywalec Awatar bernard78
    Miasto
    Łask

Domyślnie

gdyby aukcja się zakończyła stwierdził bym tak:
    pewnie się umówili, może zależało sprzedającemu na komentarzu "niskim" kosztem wobec allegro a przesyłke podał taką żeby się zabezpieczyć co do otrzymanej kwoty...(tylko,że allegro zabrania zarabiania na kosztach przesyłek)

ale widze że ta aukcja trwa, wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, dziwna sprawa

a może sie pomylił podczas wystawiania aukcji??
    tylko z drugiej strony sprzedał już 290 przedmiotów.... rutyna go zgubiła...?
    Canon 7D mk II + TAMRON 17-50 2.8 VC + C24-105 4 L IS + C70-200 2.8LIS + SIGMA 100-300/4 DG + SIGMA 50/1.4 EX DG + 50/1.8II + SIGMA x1.4 APO + Manfrotto 055XPROB + Manfrotto 804RC2
    SZUKAJKA Canon-Board

Uprawnienia umieszczania postów