Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
canon
ale aukcje zrobił tak "niechlujnie"!!
tragedia!
dla mnie podejrzane, sprzedaje bardzo drogi sprzęt i sam do końca nie wie co:
(body, obiektyw z osłoną, ładowarka)
jaki ten obiektyw?? można sie tylko domyślać...
"duży rozkładany statyw"..
dla mnie dziwna sprawa
..jeżeli chodzi o cenę, że trafia się czasem tanio to ja nie wątpię, ludzie miewają "nóż na gardle", sam znam przypadek kiedy mój kolega, fotograf ślubny kupił miesięczne d700 z jakimś szkłem, papierami, gwarancją itd od swojego znajomego za 7000 zł, ale poprostu tamten potrzebował kasy do godz. 20 danego wieczora... i znalazł wybawce!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
....troche OT, ale co sie dzieję z czasem, godziną dodawania postu??
7.30?? mamy 9.30... przynajmniej u mnie.. :-D zegar na forum sie przestawił?
Ostatnio edytowane przez bernard78 ; 03-04-2010 o 09:34 Powód: Automerged Doublepost
Canon 7D mk II + TAMRON 17-50 2.8 VC + C24-105 4 L IS + C70-200 2.8LIS + SIGMA 100-300/4 DG + SIGMA 50/1.4 EX DG + 50/1.8II + SIGMA x1.4 APO + Manfrotto 055XPROB + Manfrotto 804RC2
SZUKAJKA Canon-Board
Wg. mnie podany nr telefonu i tylko mozliwosc odbioru osobistego jasno okreslaja preferencje sprzedawcy, nie szukajmy problemow tam gdzie ich nie ma.
CANON EOS 40D z dodatkami
http://www.allegro.pl/item984750817_...m_klasyka.html
moze to nie jest jakis super drogi sprzet w stosunku do tego co tutaj pokazujecie, ale aukcja dotyczy 135/2.8, a sample sa z.... 55 1.4 :-D chyba cos tu nie gra![]()
dwie puszki, dwa m42, s 70-300
a po czym to wnosisz? jak po exifie to nie ma to znaczenia co tam pisze bo jak zauważyłeś pewnie to szkło jest na mocowaniu m42 i pewnie przypięte było do aparatu przez przejściówkę z czipem do potwierdzania ostrości tzw. dandelionem. A rosyjscy producenci tego cuda akurat tak zaprogramowali to ustrojstwo że właśnie dokładnie takie dane do exifa zapisuje i to cała tajemnica.. więc tu bym nie był taki podejrzliwy
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
jak tak teraz spojrzalem to zobaczylem ze 1 i 4 zdj maja f/0.0, a zdj nr 2 i 3 55mm f/1.4 wiec chyba 1 i 4 zdjecia sa z tego obiektywu.
Poza tym nie wiem co ma dandelion do wartosci przeslony i ogniskowej![]()
dwie puszki, dwa m42, s 70-300