Strona 188 z 484 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198238288 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 871 do 1 880 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Skwierzyna / Toruń

Domyślnie

A ja tak się zastanawiam na ile możliwe jest, że Conrado ma jeszcze inne konta na Allegro?
    Bo te dotychczasowe są zawieszone, zobaczymy na jak długo
    Pozdrawiam, Zmaku.
    Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratów

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zmaku Zobacz posta
    A ja tak się zastanawiam na ile możliwe jest, że Conrado ma jeszcze inne konta na Allegro?
    Bo te dotychczasowe są zawieszone, zobaczymy na jak długo
    Allegro nie jest takie chętne do zawieszania kont, jeśli płacisz prowizje. Dla przykładu konto z którego kiedyś mnie oszukano na 400 zł, jest nadal aktywne. Podobno to było włamanie na konto pewnej Pani. Oczywiście mimo że wystawiano na jej koncie kilka aukcji ona o niczym nie wiedziała. Sprawa zgłoszona na policje, otrzymałem odszkodowanie od allegro. A konto nadal jest :-|

Domyślnie

allegro przymyka oko na wiele spraw. Gdyby tak reagowali na wszystkie zgłoszenia to ich dochody znacznie by spadły. Uważam że każdy powinien mieć jedno konto a użytkownicy z wieloma negatywami powinni być usuwani raz na zawsze

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Skwierzyna / Toruń

Domyślnie

Często jest tak, że konta, na których faktycznie idą jakieś przewałki czy kombinacje działają, a oni czepiają się jakichś błahych spraw A to, że nie będą zawieszać kont, z których ktoś wystawia kilkadziesiąt przedmiotów, to druga sprawa. Jasne, że nie chcą pozbawiać się dochodów.
    Pozdrawiam, Zmaku.
    Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratów

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zmaku Zobacz posta
    Często jest tak, że konta, na których faktycznie idą jakieś przewałki czy kombinacje działają, a oni czepiają się jakichś błahych spraw A to, że nie będą zawieszać kont, z których ktoś wystawia kilkadziesiąt przedmiotów, to druga sprawa. Jasne, że nie chcą pozbawiać się dochodów.
    A propos - http://www.zlecenia.przez.net/aukcja,43658
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Zablokowany Awatar javion

Domyślnie

jak chcecie miec rodzynka co handluje gorącymi pączkami to przyglądajcie sie uważnie co wystawia i za ile no a jak zadzwonicie to jego polszczyzna was porazi - mam go w obserwowanych - przynajmniej raz na 2 tygodnie ma gorący towar

polecam

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3636738

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez javion Zobacz posta
    ...przynajmniej raz na 2 tygodnie ma gorący towar...
    A skąd takie przypuszczenie?
    EOS + Speedlite

Exclamation

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    A skąd takie przypuszczenie?
    pisałem juz wczesniej

lampe 580 exII za 800 pln - poszła
    5d MKII - samo body (zero pudełek czegokolwiek z przebiegiem 4000 klapniec) za 6000 - poszedł
    5d MKII w tym samym czasie poza allegro na telefon z batterypackiem canona i 700 klapnięć za 6000 pln - poszedł
    obiektywy L juz tera nie pamietam jakie wszyskie nizej niz pół ceny uzywanego - poszły jak swieze bułki
    nikon d3s za 8000 pln stan suuuuper - poszedł

a jak dzwonie to on mówi ze sprzet kupuje w niemczech na zbiorcze faktury i nie ma dowodu zakupu i nie wystawia takowego.....a tu ma taki niby komis tylko ze nie komis....... no stary...... dzwonilem nawet po ludziach czy te sprzety odebrali i czy działają i wszystko jest ok tylko do głowy im nie przyszło ze to ciepłe bo jak to mi jeden powazny i przerazony po moim telefonie Pan powiedział "no czasami okazje sie zdarzają" i on myslał ze to okazja jak kupil nowiutkie body 5d mkI za 3000 pln a ze bez pudła i czegokolwiek no przeciez okazja...............

tel jest zadzwon do niego i go popytaj
    nie dość ze paser to jeszcze słychac po rozmowie i formułowaniu zdań ze podstawówke to on cudem........... skończył... albo i nie

pozdrawiam
    ja mojego 5dMKII w koncu wytargowałem przed swietami w E-oko.pl za 6800 i nie musiałem sie srac ze strachu ze wezme od niego za 6000 z batterypackiem i mi go potem jakis serwis nie odda chociaz nr nz rzytniej sprawdziałem bo przesłał foty od obydwu - bo go podpusciłem ze chce obejzec z kadej strony czy rysek nie ma

ten kolo to arcymiszczu przez duze "SZCZU" i jakis tam z kielc banan co tu wczesniej czytam to jest przy nim mały lolek

pozdrawiam i miłej obserwacji zycze

remi

ps widze ze juz nie wstawia tel wiec podam bo mam zapisany 508 669 963
    powołajcie sie w razie czego że posiadacie ten tel który był na aukcji sprzed swiat bozego narodzenia na aukcje z canonem 5D MKII
    Ostatnio edytowane przez javion ; 13-02-2010 o 22:12

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

podstawówke to on cudem........... skończył... albo i nie
    Nie tylko i on :
    pozdrawiam i miłej obserwacji rzycze
    A może faktycznie kupuje hurtowo sprzęt z komisów i jeszcze ma na tym ładne przebicie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Nie tylko i on :A może faktycznie kupuje hurtowo sprzęt z komisów i jeszcze ma na tym ładne przebicie?

juz poprawilem ale tak to jest ja sie je, pracuje i pisze na 3 forach na raz

jeszcze raz zycze udanej zabawy

a co do kupowania hurtem w grudniu 2009 canona 5d mkII ktory mial premiere niecały rok wczesniej (wtedy) i co nie ma paragonu o gwarancji juz nie wspominajac tym bardziej ze w nieczech chyba jest 2 letnia - zartujesz prawda???????????????????
    Ostatnio edytowane przez javion ; 13-02-2010 o 22:16

Strona 188 z 484 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198238288 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów