A ja tak się zastanawiam na ile możliwe jest, że Conrado ma jeszcze inne konta na Allegro?
Bo te dotychczasowe są zawieszone, zobaczymy na jak długo![]()
A ja tak się zastanawiam na ile możliwe jest, że Conrado ma jeszcze inne konta na Allegro?
Bo te dotychczasowe są zawieszone, zobaczymy na jak długo![]()
Pozdrawiam, Zmaku.
Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratów
Allegro nie jest takie chętne do zawieszania kont, jeśli płacisz prowizje. Dla przykładu konto z którego kiedyś mnie oszukano na 400 zł, jest nadal aktywne. Podobno to było włamanie na konto pewnej Pani. Oczywiście mimo że wystawiano na jej koncie kilka aukcji ona o niczym nie wiedziała. Sprawa zgłoszona na policje, otrzymałem odszkodowanie od allegro. A konto nadal jest :-|
allegro przymyka oko na wiele spraw. Gdyby tak reagowali na wszystkie zgłoszenia to ich dochody znacznie by spadły. Uważam że każdy powinien mieć jedno konto a użytkownicy z wieloma negatywami powinni być usuwani raz na zawsze
Często jest tak, że konta, na których faktycznie idą jakieś przewałki czy kombinacje działają, a oni czepiają się jakichś błahych sprawA to, że nie będą zawieszać kont, z których ktoś wystawia kilkadziesiąt przedmiotów, to druga sprawa. Jasne, że nie chcą pozbawiać się dochodów.
Pozdrawiam, Zmaku.
Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratów
A propos - http://www.zlecenia.przez.net/aukcja,43658
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.
jak chcecie miec rodzynka co handluje gorącymi pączkami to przyglądajcie sie uważnie co wystawia i za ile no a jak zadzwonicie to jego polszczyzna was porazi - mam go w obserwowanych - przynajmniej raz na 2 tygodnie ma gorący towar
polecam
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3636738
pisałem juz wczesniej
lampe 580 exII za 800 pln - poszła
5d MKII - samo body (zero pudełek czegokolwiek z przebiegiem 4000 klapniec) za 6000 - poszedł
5d MKII w tym samym czasie poza allegro na telefon z batterypackiem canona i 700 klapnięć za 6000 pln - poszedł
obiektywy L juz tera nie pamietam jakie wszyskie nizej niz pół ceny uzywanego - poszły jak swieze bułki
nikon d3s za 8000 pln stan suuuuper - poszedł
a jak dzwonie to on mówi ze sprzet kupuje w niemczech na zbiorcze faktury i nie ma dowodu zakupu i nie wystawia takowego.....a tu ma taki niby komis tylko ze nie komis....... no stary...... dzwonilem nawet po ludziach czy te sprzety odebrali i czy działają i wszystko jest ok tylko do głowy im nie przyszło ze to ciepłe bo jak to mi jeden powazny i przerazony po moim telefonie Pan powiedział "no czasami okazje sie zdarzają" i on myslał ze to okazja jak kupil nowiutkie body 5d mkI za 3000 pln a ze bez pudła i czegokolwiek no przeciez okazja...............
tel jest zadzwon do niego i go popytaj
nie dość ze paser to jeszcze słychac po rozmowie i formułowaniu zdań ze podstawówke to on cudem........... skończył... albo i nie
pozdrawiam
ja mojego 5dMKII w koncu wytargowałem przed swietami w E-oko.pl za 6800 i nie musiałem sie srac ze strachu ze wezme od niego za 6000 z batterypackiem i mi go potem jakis serwis nie odda chociaz nr nz rzytniej sprawdziałem bo przesłał foty od obydwu - bo go podpusciłem ze chce obejzec z kadej strony czy rysek nie ma
ten kolo to arcymiszczu przez duze "SZCZU" i jakis tam z kielc banan co tu wczesniej czytam to jest przy nim mały lolek
pozdrawiam i miłej obserwacji zycze
remi
ps widze ze juz nie wstawia tel wiec podam bo mam zapisany 508 669 963
powołajcie sie w razie czego że posiadacie ten tel który był na aukcji sprzed swiat bozego narodzenia na aukcje z canonem 5D MKII
Ostatnio edytowane przez javion ; 13-02-2010 o 22:12
juz poprawilem ale tak to jest ja sie je, pracuje i pisze na 3 forach na raz
jeszcze raz zycze udanej zabawy
a co do kupowania hurtem w grudniu 2009 canona 5d mkII ktory mial premiere niecały rok wczesniej (wtedy) i co nie ma paragonu o gwarancji juz nie wspominajac tym bardziej ze w nieczech chyba jest 2 letnia - zartujesz prawda???????????????????
Ostatnio edytowane przez javion ; 13-02-2010 o 22:16