Moze ciebie zna i dlatego sie nie odzywa ;] , u mnie licytujacym w aukcji proponowal sprzedaz swojego body taniej![]()
Moze ciebie zna i dlatego sie nie odzywa ;] , u mnie licytujacym w aukcji proponowal sprzedaz swojego body taniej![]()
no comment...
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Widzę, że jest tu cała grupa przeciwko mnie. Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych nie jestem w stanie odbierać maili i telefonów 24/7 .
Każdy wykonuje swoją pracę. Pracuje na razie w takiej a nie innej branży i bardzo dużo jeżdżę, czasem nie będąc w domu kilka, kilkanaście dni. Wiem, że Pan do mnie pisał "himi" i jak najbardziej jestem zainteresowany odsprzedażą bo jak na razie jedynka mi leży i będzie tak do września, a teraz potrzebuje funduszy. Nie robię nikogo w "bambuko", ani nie oszukuje ludzi, czy to na allegro czy poza nim. Dlatego proszę o cierpliwość, wiem, że niektórym może się naprawdę spieszyć z zakupem, ale inni też mają swoje życie i swoją pracę.
Pozdrawiam forumowiczów
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A co do regularnego logowania to konta nie posiadam na wyłączność.
Stąd mogła się pojawić myśl o moim "olewactwie"..
Ostatnio edytowane przez waldek1188 ; 29-06-2009 o 18:28 Powód: Automerged Doublepost
Waldek - dzwonię do ciebie od tygodnia. O każdej porze. Byłem zdecydowany na 100 procent na zakup jedynki. Prosiłem tylko o jedną klatę na maila. Ani razu nie odebrałeś telefonu, ani razu!!!! Nagrałem się kilkakrotnie. Nic. Pisałem na gg - efekt - zablokowałeś mnie! Szczyt? Nie. Wystawiłeś aukcję znów. Znów dzwoniłem, pisałem. Prosiłem nawet Zanussiego z forum - jest z twojego miasta - żeby spróbował cię jakoś ustalić - bez skutku. Wczoraj (pisząc z gg żony, bos moje zablokował) raz odpowiedziałeś. Obiecałeś przysłać klatkę. I co? I nic. Człowieku. To nie chodzi o mnie. Bądź poważny. Oferujesz na allegro i przez CB sprzęty po kilka tysięcy złotych i masz gdzieś ludzi poważnie zainteresowanych zakupem. Totalnie gdzieś! Czegoś tak nieodpowiedzialnego jeszcze nigdy nie spotkałem. Wszelkie twoje tłumaczenia są dla mnie kompletnie niepoważne. To z resztą w twoim przypadku zdaje się standard. Pozostałych userów przepraszam za emocje, ale musiałem...
Co do podejrzanych aukcji bardziej bym się skłaniał ku tej aukcji:
http://allegro.pl/item674579113_lustrzanka_cyfrowa.html
Nowo zarejestrowany użytkownik; do tego "dwa filtry słoneczne"+ "torba ekwipunkowa" :]
Człowieku....proszę cię. Odpowiedz z sensem choć na jeden z zarzutów! A nie pokazuj mi innych aukcji! I jeszcze post MM architekci - no nie mogę. Próbowałeś mu podkupić klientów. Stary - dramat.
Skoro wiesz lepiej, to pewnie tak jest... :]
Ja już nie mam pytań. Obyś nie trafił na jelenia, który kliknie kup teraz (a ja byłem bliski), bo nie wiem co go czeka...
Ta 5-tka rzeczywiście nie wygląda cacy, skoro wpisuje wielkość matrycy 21 mpix, to coś tu naprawdę jest nie tak, do tego te filtry słoneczne. O zerowym dorobku w komentarzach nie wspomnę.
Waldek,
ja nie jestem z zadnej grupy, stoje i obserwuje ZUPELNIE Z BOKU. Mam ochote po prostu napisac - TO NIE HANDLUJ NA ALLEGRO. Mam ochote, bo oczekuje od innych sprzedajacych, jak i od kupujacych choc troche ZAANGAZOWANIA.
Aha,
i ODPOWIEDZIALNOSCI... Nie masz konta na wylacznosc?
Brak slow...
Zastanawiam sie czy Ty sie zgrywasz, czy powaznie piszesz..?
A czytales co PODPISALES? Mam na mysli regulamin Allegro...
Czy to co podpisujesz - znaczy cos dla Ciebie? Pytam powaznie!
Pozdrawiam!