Strona 140 z 484 PierwszyPierwszy ... 4090130138139140141142150190240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 391 do 1 400 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Moze ciebie zna i dlatego sie nie odzywa ;] , u mnie licytujacym w aukcji proponowal sprzedaz swojego body taniej
    no comment...

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Ten człowiek jest dostępny i na naszym forum, pod nickiem waldek1188. Na allegro kiedyś miał taki nick, z niewiadomych mi przyczyn zmienił konto. Ogólnie nie wzbudza mojego zaufania, choć nie mam żadnych konkretnych powodów. Omijałbym, na wszelki wypadek.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

waldek1188
    Guest

Domyślnie

Widzę, że jest tu cała grupa przeciwko mnie. Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych nie jestem w stanie odbierać maili i telefonów 24/7 .
    Każdy wykonuje swoją pracę. Pracuje na razie w takiej a nie innej branży i bardzo dużo jeżdżę, czasem nie będąc w domu kilka, kilkanaście dni. Wiem, że Pan do mnie pisał "himi" i jak najbardziej jestem zainteresowany odsprzedażą bo jak na razie jedynka mi leży i będzie tak do września, a teraz potrzebuje funduszy. Nie robię nikogo w "bambuko", ani nie oszukuje ludzi, czy to na allegro czy poza nim. Dlatego proszę o cierpliwość, wiem, że niektórym może się naprawdę spieszyć z zakupem, ale inni też mają swoje życie i swoją pracę.
    Pozdrawiam forumowiczów
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A co do regularnego logowania to konta nie posiadam na wyłączność.
    Stąd mogła się pojawić myśl o moim "olewactwie"..
    Ostatnio edytowane przez waldek1188 ; 29-06-2009 o 18:28 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany

Domyślnie

Waldek - dzwonię do ciebie od tygodnia. O każdej porze. Byłem zdecydowany na 100 procent na zakup jedynki. Prosiłem tylko o jedną klatę na maila. Ani razu nie odebrałeś telefonu, ani razu!!!! Nagrałem się kilkakrotnie. Nic. Pisałem na gg - efekt - zablokowałeś mnie! Szczyt? Nie. Wystawiłeś aukcję znów. Znów dzwoniłem, pisałem. Prosiłem nawet Zanussiego z forum - jest z twojego miasta - żeby spróbował cię jakoś ustalić - bez skutku. Wczoraj (pisząc z gg żony, bos moje zablokował) raz odpowiedziałeś. Obiecałeś przysłać klatkę. I co? I nic. Człowieku. To nie chodzi o mnie. Bądź poważny. Oferujesz na allegro i przez CB sprzęty po kilka tysięcy złotych i masz gdzieś ludzi poważnie zainteresowanych zakupem. Totalnie gdzieś! Czegoś tak nieodpowiedzialnego jeszcze nigdy nie spotkałem. Wszelkie twoje tłumaczenia są dla mnie kompletnie niepoważne. To z resztą w twoim przypadku zdaje się standard. Pozostałych userów przepraszam za emocje, ale musiałem...

waldek1188
    Guest

Domyślnie

Co do podejrzanych aukcji bardziej bym się skłaniał ku tej aukcji:
    http://allegro.pl/item674579113_lustrzanka_cyfrowa.html
    Nowo zarejestrowany użytkownik; do tego "dwa filtry słoneczne"+ "torba ekwipunkowa" :]

Zablokowany

Domyślnie

Człowieku....proszę cię. Odpowiedz z sensem choć na jeden z zarzutów! A nie pokazuj mi innych aukcji! I jeszcze post MM architekci - no nie mogę. Próbowałeś mu podkupić klientów. Stary - dramat.

waldek1188
    Guest

Domyślnie

Skoro wiesz lepiej, to pewnie tak jest... :]

Zablokowany

Domyślnie

Ja już nie mam pytań. Obyś nie trafił na jelenia, który kliknie kup teraz (a ja byłem bliski), bo nie wiem co go czeka...

Coś już napisał Awatar HooMaR

Domyślnie

Ta 5-tka rzeczywiście nie wygląda cacy, skoro wpisuje wielkość matrycy 21 mpix, to coś tu naprawdę jest nie tak, do tego te filtry słoneczne. O zerowym dorobku w komentarzach nie wspomnę.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waldek1188 Zobacz posta
    Widzę, że jest tu cała grupa przeciwko mnie. Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych nie jestem w stanie odbierać maili i telefonów 24/7 .
    Każdy wykonuje swoją pracę. Pracuje na razie w takiej a nie innej branży i bardzo dużo jeżdżę, czasem nie będąc w domu kilka, kilkanaście dni. Wiem, że Pan do mnie pisał "himi" i jak najbardziej jestem zainteresowany odsprzedażą bo jak na razie jedynka mi leży i będzie tak do września, a teraz potrzebuje funduszy. Nie robię nikogo w "bambuko", ani nie oszukuje ludzi, czy to na allegro czy poza nim. Dlatego proszę o cierpliwość, wiem, że niektórym może się naprawdę spieszyć z zakupem, ale inni też mają swoje życie i swoją pracę.
    Pozdrawiam forumowiczów
    Waldek,
    ja nie jestem z zadnej grupy, stoje i obserwuje ZUPELNIE Z BOKU. Mam ochote po prostu napisac - TO NIE HANDLUJ NA ALLEGRO. Mam ochote, bo oczekuje od innych sprzedajacych, jak i od kupujacych choc troche ZAANGAZOWANIA.

Cytat Zamieszczone przez waldek1188 Zobacz posta
    A co do regularnego logowania to konta nie posiadam na wyłączność. Stąd mogła się pojawić myśl o moim "olewactwie"..
    Aha,
    i ODPOWIEDZIALNOSCI... Nie masz konta na wylacznosc?

Brak slow...

Zastanawiam sie czy Ty sie zgrywasz, czy powaznie piszesz..?

A czytales co PODPISALES? Mam na mysli regulamin Allegro...
    Czy to co podpisujesz - znaczy cos dla Ciebie? Pytam powaznie!
    Pozdrawiam!

Strona 140 z 484 PierwszyPierwszy ... 4090130138139140141142150190240 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów