Strona 132 z 484 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134142182232 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 311 do 1 320 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Domyślnie

Własnie sie kaplem, ale chodzi mi o ta druga aukcje. http://www.allegro.pl/item604558994_...karta_8gb.html gościu juz wystawia drugi raz ten aparat i jakos nikt niechce mu go kupic. Niby mowi ze zrobil nim 1280 zdjec. Nie wiem czy mozna ryzykowac ,czy jednak jest cos z tym aparatem??

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alibaba121 Zobacz posta
    Własnie sie kaplem, ale chodzi mi o ta druga aukcje. http://www.allegro.pl/item604558994_...karta_8gb.html gościu juz wystawia drugi raz ten aparat i jakos nikt niechce mu go kupic. Niby mowi ze zrobil nim 1280 zdjec. Nie wiem czy mozna ryzykowac ,czy jednak jest cos z tym aparatem??
    Niestety wróżka ma dzisiaj wolne...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alibaba121 Zobacz posta
    Niby mowi ze zrobil nim 1280 zdjec.
    http://www.youtube.com/watch?v=tt1L0z0sTfY

Zawsze mi się śmiać chce jak widzę tego typu ogłoszenia, że niby cyfrowa puszka która pewnie ma sporo więcej niż pół roku ma zrobione tylko "35 rolek"? Świstak siedzi...

Coś już napisał Awatar polaro
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

750 złotych za 350d nie jest wielką okazją i może to zniechęca potencjalnych kupców. Pewnie gdyby koleś wystartował z ceną wywoławczą np. 300 zł, to na koniec licytacji osiągnąłby satysfakcjonującą sumę. Jednak to tylko gdybanie i problem dla speców od marketingu.
    Druga sprawa, że to wersja rebel, więc pół roku gwarancji w USA nie jest raczej w stanie do końca uspokoić nerwów nowego właściciela puszki.
    Oczywiście to tylko moje wariacje bez żadnych podstaw, więc warto byłoby skontaktować się ze sprzedawcą i wypytać dokładnie. Może jakiś odbiór osobisty, prezentacja przedmiotu itp?

Bywalec
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Za tyle to ja sprzedałem swoją 350-tkę prawie rok temu więc faktycznie cena niby nieatrakcyjna ale trzeba wziąć pod uwagę, że przez wahania kursowe walut sprzęt w ostatnim czasie poszedł cenowo do góry. A 1280 fotek na pół roku to wcale nie tak mało wg mnie - może gość wcale nie jest zapalonym fotografem i foci tylko okazyjnie. Swoją drogą zorientuj sie alibaba czy są już programiki do sprawdzania przebiegu migawki w 350-tce bo np. do mojej 40-tki już są i mogłem się faktycznie przekonać ile mój aparat ma już klapnięć.
    był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Coś już napisał
    Miasto
    Głuszyca

Domyślnie

Polaro ma rację z tą ceną niższą na początku aukcji,nie tak dawno wystawiłem swój obiektyw za cene "kup teraz" 500zł,nikt nawet nie zapytał o niego,natychmiast po zakończeniu aukcji wystawiłem go do licytacji od 1zł i aukcja skończyła się grubo powyżej 500zł,tak więc marketing w tym wydaniu działa

Bywalec Awatar maczkus
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misiek87 Zobacz posta
    A bagaz podreczny? No ale jak oni jej wytlumacza, ze to nie nalezy do niej i np. nie przywiozla tego wczesniej z PL?
    Jesli bedzie miala aparat to nie bedzie zadnych problemow. Moj wujek przywiozl mi 580 EX, 430 EX i 10-22 w torbie razem ze swoim Olympusem. Nikt o nic nie pytal ani nie sprawdzal, ale rowniez ladowal w Berlinie.

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marito Zobacz posta
    ...zorientuj sie alibaba czy są już programiki do sprawdzania przebiegu migawki w 350-tce...
    Nie, nie ma takich programów. Jedyna możliwość sprawdzenia faktycznego przebiegu tego korpusu to wizyta w autoryzowanym serwisie.
    EOS + Speedlite

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

A moze spojrzcie Panowie na tytul watku? Bo dotyczy to podejrzanych aukcji na Allegro a nie o tym ile ciocia zaplaci taksy na granicy i czy warto szklo z US przywozic. I czy warto kupic to czy to. (Od tego chyba jest dzial Co, gdzie , za ile?)
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=11042529

Sprzedawca ma w różnych aukcjach różną lokalizację. Nie ma możliwości zobaczenia sprzętu przed zakupem, nie mówiąc o odbiorze osobistym lub kontakcie telefonicznym.

Strona 132 z 484 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134142182232 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów