Strona 127 z 484 PierwszyPierwszy ... 2777117125126127128129137177227 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 261 do 1 270 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blindseeker Zobacz posta
    Właśnie poprosiłem go o podanie nr seryjnego.
    Teraz to popros juz o to hekselman'a
    .

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Teraz to popros juz o to hekselman'a
    Bez apostrofu - to nazwisko :-)
    Oczywiście że podam jesli was to bawi. ZNAM faceta bo kupowałem już od niego choćby G9. Pracuje w USA i przywozi różne historie: tanio i szybko.Nie on jeden tu na Wybrzeżu.
    Koniec "spiskowej teorii dziejów" - przykro mi. Naprawdę myślicie że złodziej z "fantem" leci na Allegro? Uau... to chyba infantylnością ten kto tak myśli - dorównywałby temu złodziejowi.
    A negatywy? Sam mam kilka choć praktycznie tylko kupuję.
    Margines błędu...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Taa - i niby tak zupełnie przypadkiem gość masowo skupuje panele do odtwarzaczy samochodowych i praktycznie wszystkie przedmioty sprzedaje bez papierów, ładowarek i innych dodatków których nie nosi się przy sobie?

Paserką pachnie na kilometr.

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Paser? To dlaczego siedzi dwa lata ale na...Allegro? Na tym koncie - bo na innym to od 2003...Wiesz że ten p a s e r obsłużył ponad 1300 kupujących? .Z doświadczenia wiem jakie zagrożenie niosą "teorie spiskowe" a jak banalna bywa rzeczywistość.

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman Zobacz posta
    ...ten p a s e r obsłużył ponad 1300 kupujących?
    Tak? A z danych Allegro wynika iż o rząd wielkości mniej.
    EOS + Speedlite

Bywalec Awatar maczkus
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=439611

U tego delikwenta kupilem kiedys 350D. Bez papierow, pudelka, ladowarki, sterownikow, itp. Nie zastanawialem sie dlaczego sprzet jest niekompletny - to byl moj pierwszy aparat i mialem o tym zerowe pojecie. Po jakims czasie zauwazylem, ze brakuje tez numeru seryjnego (naklejka zostala zdrapana) na sprzecie a kontakt ze sprzedawca byl zerowy. Obserwowalem potem goscia i sprzedawal masowo same laptopy z zasilaczami. Zglaszalem wielokrotnie sprawe do Allegro ale nic w tym przypadku nie zrobili, bo generalnie maja to w dupie czy ktos sprzedaje kradziony towar.

Ale nie wazne... Przeczytajcie sobie strone "O mnie" tego kolesia i jego zasady. Mnie rozwalilo zdanie:

"WZIĘCIE UDZIAŁU W MOICH AUKCJACH JEST JEDNOZNACZNE Z AKCEPTACJĄ MOICH ZASAD I DOBROWOLNĄ REZYGNACJĄ Z INNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH PRZEPISÓW"

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

To się już zaczyna wojna na słówka... Bezsensu.Wycofuję się z próby przekonywania kogokolwiek że - choćby - każdy kij ma dwa końce.Możecie nadal ekscytować się własną monotematyczną przenikliwością i autorytatywnym wypowiadaniem w tematach jak w tytule postu.
    Podrzucę jeszcze tylko coś-niecoś ze swoich doświadczeń:
    Sporo sprzętu kupiłem - papiery to tylko n i e k t ó r z y mają.Wtórny obieg sprzętu (szczególnie starszego) charakteryzuje się BRAKAMI.
    Papierków; uchwytów; kartonów; futerałów...
    Sam sprzedając - czasem sprzedaję g o ł e coś.
    I staram sie tanio!!!
    Też jestem paserem?Sami przyjrzyjcie się swoim podwórkom: macie wszytskie papiery i inne wymagane dupperschnitty?! Macie c i e r p l i w o ś ć by odpowiadac na setki maili (bo gdy sie sprzedaje coś w okazyjnej cenie - ludziom sie wydaje ze można jeszcze coś stargować!)
    Porażająca jest ta autorytatywnośc z jaką "sądzicie" sprzedających -tym bardziej że jak wspomniałem wcześniej - obarczona infantylizmem typu "paser na Allegro"...
    Złodziej - jednorazowo - może...
    Ale PASER?! Gośc który nic innego nie robi tylko handluje kradzionym?!
    ...litości...

Jakby kolega się doczytał - dane o ilości dotyczą DRUGIEGO konta tej samej osoby.
    Nic więcej nie mam do powiedzenia w temacie.

Bywalec Awatar maczkus
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Sorry ale jest różnica między brakiem papierów a celowo usuniętą naklejką z numerem seryjnym...

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman Zobacz posta
    Jakby kolega się doczytał - dane o ilości dotyczą DRUGIEGO konta tej samej osoby.
    Oczywiście że doczytałem, tyle że nazwa drugiego konta nigdzie nie padła tak więc nie ma możliwości weryfikacji Twoich argumentów. A tak z ciekawości to jak nazywa się ów drugie konto tejże osoby?
    EOS + Speedlite

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kolejny odwolywacz!

uzytkownik m-ody

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=597079545

super powod odwolania, z opisu sprzet nowy, bez papierow

Strona 127 z 484 PierwszyPierwszy ... 2777117125126127128129137177227 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów