Strona 113 z 484 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 121 do 1 130 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flanel Zobacz posta
    cieszę się że mogłem pomóc.

widzę jednak, że kolejna osoba licytuje.

Została już poinformowana.
    Ale niestety nie odwołuje ofert ten osobnik....

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Wyslijcie wszystkie rozmowy mailowe do obslugi allegro, i napiszcie ze po jego zachowaniu boicie sie ze to oszust. Moze oni cos zdzialaja

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

pierwsze maile wysłałem 5 dni temu.

Bez rezultatu..

Ale jestem w kontakcie z tym który aukcję wygrał, i w razie czego pomogę.

Canonowicz
    Guest

Domyślnie

Witam!
    Niestety to ja zostałem wielkim wygranym/przegranym tej aukcji z obiektywem. Jak się potoczy dalej zobaczymy. Dziękuję za ostrzeżenia odnośnie sprzedającego. Będę bardziej rozważny przy finalizowaniu transakcji.
    Natomiast dla "Flanel-a" jest inna aukcja po adresem:
    http://www.allegro.pl/item521922739_...ki_1000zl.html
    gdzie sprzedający jest z pewnością bardziej wiarygodny. Jednak cena wyjściowa to 1000 zł.

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Dziękuję, ale znalazła się już dobra dusza na CB, która zaofiarowała mi swój używany obiektyw 85, i niebawem do mnie zawita :-)

Canonowicz
    Guest

Domyślnie

Witam ponownie.
    Pomimo pewnych obaw przy zakupie wyżej wspomnianego obiektywu sprzedający okazał się całkiem w porządku osobą. Dla bezpieczeństwa wybrałem się dzisiaj po odbiór obiektywu osobiście podczas fatalnej pogody (śnieżyca) i sporej odległości ok. 150 km. Jednak nie chciałem ryzykować. Przez to niewiele zyskałem ale transakcja przebiegła bez przeszkód i obiektyw jest jak najbardziej w porządku. Ostrzy jak żyleta i papiery też grają. Pomimo tego nie była to moja najlepsza aukcja chociażby ze względu na niewielką w tej chwili róznicę w wartości pomiędzy nowym a zakupionym przeze mnie. Najważniejsze jednak, że wszystko gra. Dziękuję za ostrzeżenia nawet jeśli nie były w tym wypadku słuszne to mimo wszystko miło, że ktoś ma ochotę pomóc innym osobom w tego typu sytuacjach. Pozdrawiam wszystkich.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cieszymy sie ze dobrze sie skonczylo bo jego zachowanie swiadczylo inaczej. Oby zdjecia z niego byly teraz jak najlepsze!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Cieszymy sie ze dobrze sie skonczylo bo jego zachowanie swiadczylo inaczej. Oby zdjecia z niego byly teraz jak najlepsze!
    A nie przesadzacie aby? Że gościu dość obcesowo pisze, a nie "ą-ę" to nie świadczy o jego nieuczciwości! Ewentualnie może tylko o niskiej kulturze osobistej...
    Fotograf platoniczny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canonowicz Zobacz posta
    Witam!
    Niestety to ja zostałem wielkim wygranym/przegranym tej aukcji z obiektywem. Jak się potoczy dalej zobaczymy. Dziękuję za ostrzeżenia odnośnie sprzedającego. Będę bardziej rozważny przy finalizowaniu transakcji.
    Natomiast dla "Flanel-a" jest inna aukcja po adresem:
    http://www.allegro.pl/item521922739_...ki_1000zl.html
    gdzie sprzedający jest z pewnością bardziej wiarygodny. Jednak cena wyjściowa to 1000 zł.
    sprzedany za 3tys. zł???

Dopiero zaczyna Awatar adams_bart
    Miasto
    Radom / Kraków

Domyślnie

cena startowa 3000zł
    5D + GRIP + 50/1.8 + 17-40/4

Strona 113 z 484 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów