Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Domyślnie

Ja go prosiłem o zdjęcia nr seryjnych z pudełkiem zapałek...
    Stary numer. Prosi się sprzedającego, żeby sfotografował nr z jakimś dziwnym przedmiotem. Szanse, że znajdzie na google.grafika takie zdjęcie jest zerowe.
    Czyli kolo jest na tyle bezczelny i czuje się niekaralny że pokazał numery :]...

Uzależniony

Domyślnie

On zna dokładne pochodzenie sprzętu, my nie - to nie bezczelność, to prosty rachunek. Sprzęt mógł być ubezpieczony, zgłoszony jako skradziony.. potem "lokalnie" sprawdzony po kątem czy numery nie wypłynęły z ubezpieczalni i teraz puszczony w drugi obrót w innym miejscu na świecie. Wszystko może się odbywać nawet za zgodą właściciela (chciał szybko przejść na Nikona?), mało to takich samochodów?
    Aukcja nie została zamknięta przez Allegro, natomiast opis ciągle ewoluuje.
    Teraz to już nie jest "produkcja 2006". Facet ostro się widać przejął, Whibal już jest i "256MB", ale za to drugi "512BM" (czepiam się). Nadal jednak sprzedaje ten nietypowy obiektyw ;-) i ilość osłon przeciwsłonecznych jakoś się nie zgadza... no, i moje ulubione "zaufany sprzedawca" (tylko co z tego, jak towar lewy?).
    Oczywiście cały czas pozostaje ten ułamek szansy, że dziwne rzeczy faktycznie się przytrafiają, no i... nieeeee...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jestem ciekaw czy sprawdził czy w body'ych są karty, bo nie wydaje mi się żeby ten pr0 właściciel robił na 768mb

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Jestem ciekaw czy sprawdził czy w body'ych są karty, bo nie wydaje mi się żeby ten pr0 właściciel robił na 768mb
    no moze i by sprawdzil ale nie sadze zeby wiedzila gdzie szukac
    byly by jaja jakby w nie dlugim okresie czasu pojawila sie prosba na CB o instrukcje obslugi po polsku do 1Ds
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Po wyglądzie jego strony internetowej można stwierdzić, że jest wyskillony w obsłudze internetu i znalazłby sobie sam, jakby potrzebował

Najwększa beka by była jakby wbił na CB i przeczytał ten wątek

Uprawnienia umieszczania postów