a kiedys byla moze o jakiejs stronie gdzie sa numry kradzionego sprzetu , tylko jak od niego wziac nr body i obiektywow
a kiedys byla moze o jakiejs stronie gdzie sa numry kradzionego sprzetu , tylko jak od niego wziac nr body i obiektywow
W!
'Numery seryjne aparatów to: 108563 i Mark II 321160. Co do szkieł nie wiem gdzie sa te numery.'
Zdrowko
I jest reinkarnacja!
Zamieszczone przez Błajo
zestaw ekstra. jaka dla mnie rąbnięte razem z samochodem gdzieś z zachodu![]()
I am FX
>>Witam,
Piszę do Pana w sprawie aukcji dwóch body 1Ds + 1Ds mkII + obiektywy.
Zauważyłem na jednym ze zdjęć szybkozłączkę od statywu.
Czy nie powinno go (statywu) być w zestawie ? Może się zawieruszył.
Z góry dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam,
Darek
Buuu, czyli nie dostanę statywuWitam
Wszystko jest opisane i na fotkach w aukcji, czyli złącze jest statywu nie ma. Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Bagnet007 ; 27-07-2007 o 18:17
W!
'Numery szkieł :
70-200mm 220939
24-70mm 52876
Numery body chyba podawalem, ale w razie czego proszę: EOS 1DS 108563 i Mark II 321160'
Zdrowko
p.s. Sprawdzam caly dzien i wychodzi ze nigdzie nie jest zarejestrowane jako kradziony sprzet. Sprawdzilem nawet na liscie fotoreporterskiej.
Pisałem juz, ze na zachodzie nit nie zgłasza takich kradziezy, chyba tylko do ubezpieczalni..
O obiektywach wiem prawie wszystko
W!
Cichy, zglaszaja - nawet firmy ubezpieczeniowe umieszczaja na listach dyskusyjnych numery sprzetu skradzionego.
Zdrowko
Na starych zdjęciach z pierwszej aukcji, którą allegro już zdjęło jest płytka do statywu. Na nowych już nie ma - może sprzedał poza aukcją? ;-)
No i cena poszła o 5 tys. w górę - pewnie klienci walą drzwiami i oknami i zabijają się o sprzęt.
Swoją drogą, ciekawy jestem czy trafi się jakiś amator, który kupi ten sprzęt - przecież on jest tak gorący, że parzy nawet przez internet...
W!
Powiem Wam ze poza A. zgodzil sie podobno na 35 kola... Aukcja juz zlikwidowana przez adminow A.
Zdrowko