zobaczcie dalej jak się gość miesza w swoim opisie:
"Ze względu na to, iż zaczynam dopiero przygodę z allegro i nie posiadam jeszcze wiarygodnych komentarzy proponuje odbiór osobisty.Tak aby dokładnie sprawdzić sobie obiektyw, bowiem nie mam nic do ukrycia. Kożystam z pomocy koleżanki która pomogła i wystawiła mi te rzeczy na allegro, gdyż moje konto "sq3gjr" zostało zablokowane przez jakiegoś ........
Na pewno jeszcze ciepły
Aparat Foto
Na zawieszonym koncie ostatnie 3 komentarze ma za sprzęt foto. Nawet 400d z gwarancją Cichego
Skojarzyłem gościa (krótkofalowca), bo chciałem kupić od niego gripa, dogadałem się mailowo.
Podał telefon, zadzwoniłem z rana, że ktoś to odbierze od niego (mam znajomych w N. Tomyślu), nie było problemu, po południu, spoko itp.
Oczywiście gripa nie mam od niego, bo ktoś kupił go na Allegro, czyli stracił na prowizji![]()
Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z
http://allegro.pl/item179243055_cano..._cf_torba.html
Patrząc po reszcie towaru...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
a może trzeba wrócić do zwyczajów ze średniowiecza kiedy złodziejom obcinano dłonie ]:->
Canon EOS Rebel; Canon Pixma 4500
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Aby tak zadrapac 70-200 trzeba niezle go męczyć reporterką itp albo poprostu ćpać nim po asfalcie, mam 2 elki juz kilka lat i zero nawet najmniejszej ryski a pedantycznie z nimi się nie obchodzę poprostu normalnie dbam.
Pzdr.