Napisalem do gostka maila. Zobaczymy czy sie odezwie.
Qrde ale sie zapienilem !! Normalnie ludze ktorzy to lictyuja to skoncznie $%^$%^&*!@#![]()
Napisalem do gostka maila. Zobaczymy czy sie odezwie.
Qrde ale sie zapienilem !! Normalnie ludze ktorzy to lictyuja to skoncznie $%^$%^&*!@#![]()
podpis...
tez napisalem!!
ale skad oni moga wiedziec ze to kradzione??
fakt ze moga sie domyslec![]()
jakby wycofał aukcję to tu numery auta z drugiej aukcji (być może fikcyjne):
>>> GD97579 <<<
Moment, nie rozumiem: do kogo wy te maile piszecie? ;-) Poczekajcie jeszcze moment... Tomek17 ciagle nie odpowiedzial na moj post.
Też napisałem z wszystkimi zrzutami, namiarami na gościa (komórka, nr samochodu), mam nadzieję, że jeśli to kradzione to gościu dostanie konkretnie po dupsku plus syf w papierach.Zamieszczone przez SimOn!
the silence is deafening
Ech, no to juz widze rozpoczal sie niekontrolowany linczA ja chcialem w cywilizowany sposob
![]()
Nie bierzecie pod uwagę że nawet jeśli to prawda to jest paserem nieświadomym. wujek kupił w angli na bazarze bo tanio ( pomijam że nie wzbudzilo to jego podejrzeń ) i dał siostrzencowi w prezencie w dobrej wierze.
Jak ktoś z was kupiłby rąbany samochód na gieldzie nieświadomie to też wysłalibyście się do mamra ??
Jak sobie od buźki odejmuje by raz na rok przyjąć w ramiona nową eLżbietę to niestety, ale w Polsce trzeba kuć żelazo póki gorące.Zamieszczone przez muflon
Od tej Szwajcarii Ci się w głowie cosik poprzestawiało ;-)
the silence is deafening
Totez wlasnie to jak na razie zakladam i dlatego jeszcze nie napisalem do poszkodowanego dajac taka szanse "nabywcy" ;-) Przy braku odpowiedzi zrobie to dzis wieczorem, moze do tego czasu dostane potwierdzenie od Hazana, ze moge udostepnic dane usera (IP).Zamieszczone przez Driver
Nie... natomiast chyba nie dziwiloby mnie to, ze sa tacy, ktorzy chcieliby mnie do niego wyslac ;-)Zamieszczone przez Driver
W kwestii drugiej aukcji z telefonem: http://www.archiwizator.pl/a77560399.php ;-)
Ty muflon akurat zachowałeś sie najbardziej rozsądnie