Ale cham.
Ale cham.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Bardzo chętnie bym poznał nicka sprzedawcy, by wiedzieć kogo unikać.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
To co mam w historii w pracy:
Ja-"Witam
Wystawiacie państwo nowe aukcje, a pieniędzy moich w dalszym ciągu nie widzę.
Czekam na nie do czwartku - później negatyw."
On-"Tak wystawiam za dziadka inne aukcje nie dla przyjemności tylko na leczenie dziadka .Nie jestem wróżką i nie wiem kiedy wypuszczą dziadka ? Proszę bardzo pisz negatyw tylko będzie po pieniądzach."
Ja-"Witam
Jeszcze raz informuję, że czekam na zwrot pieniędzy do czwartku. Po tej dacie wystawiam negatywny komentarz, zgłaszam wyłudzenie na policję oraz występuję do allegro o zwrot pieniędzy z programu ochrony kupujących. Pozdrawiam."
On" Witaj ŚMIECIU !
Nie wiem jaką grupę stworów reprezentujesz ale na pewno nie należysz do
grupy ludzkiej .
Mój wnuk poinformował że jestem na obserwacji w szpitalu,więc wystarczy
poczekać i po sprawie . Tak by postąpił człowiek rozumny ale kompletne
O które nie ma szacunku dla osób starszych i chorych NIE. Żyję już 65
lat ale z takim czym nie miałem styczności .
Ten ostatni email kazano mi zostawić na wszelki wypadek ?
Masz O-rowy iloraz inteligencji i cofasz się w rozwoju . Nazwałem "cię"
śmieciem bo tak wyglądasz w oczach innych .
Pieniądze wysłałem bo w banku mówili że śmierdzą ,,,,,,,,,,,,fe
Dam dobrą radę nie kupuj na allegro bo spotkasz dużo problemów ? Nie
odpisuj !"
Ogólnie moje e-maile byly zlewane tydzien, a aukcje nowe sie pojawialy.
Ale slowa "nie jestem wrozka" i "bedzie po pieniadzach" lekko mowiac byly dziwne i nalezalo podjac kroki.
MC To nie chodzilo o zakup foto i do póki sprawa sie nie zakonczy zatrzymam to dla siebie.
Ostatnio edytowane przez EZOGHUL ; 05-10-2011 o 13:28
Canon
Nie chce mi się wierzyć, żeby starsza, 65-letnia osoba prezentowała taki poziom... ale jeśli to naprawdę dziadek taki narwany to nie chcę wiedzieć jakie jest jego młodszy wnusiu
Ezoghul - takich lepiej unikać i nie wdawać się w polemikę. Jak będą kręcić dalej to wydruk korespondencji i na policję bez zbędnego gadania. Zmiękną im pałki jak dostaną wezwanie na Policję...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Tak przechowuję wszystkie pudła ponieważ :
1. Zwykle potrzebne do transportu w razie ew. reklamacji
2. Łatwiej sprzedać po pewnym czasie
3..... bo szanuje sprzęt i zwykle w takim pudle łatwiej znależć np. papiery, instrukcje, kable itp........
Są ludzie , którzy nie kupią od Ciebie sprzętu jak nie masz pudła![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Przechowuję.Rozkładam
wkładam jedno w drugie
W skrajnych wypadkach wycinam najważniejszy bok .
To kretynizm IMHOale serwisy,kupujący itd. wymagają.
Z sensowniejszych powodów to ten że na niektórych pudełkach jest więcej informacji idanych technicznych niż na zdawkowych,żle tłumaczonych instrukcjach PL.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII