Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Przed otrzymaniem kasy na moje konto raczej bym nie wyslal niczego. Jak rozumiem gdybym podal mu swoje dane to facet jutro by pisal ze prosi o wysylke towaru bo juz kase posłał, wysylajac podrobiony dokument przelewu?
    Prawdopodobnie to musi czasem dzialac bo inaczej Ci ludzie by tego nie probowali. Ciekaw jestem ile maja "trafien" - ilu ludzi w to uwierzy?
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    Przed otrzymaniem kasy na moje konto raczej bym nie wyslal niczego. Jak rozumiem gdybym podal mu swoje dane to facet jutro by pisal ze prosi o wysylke towaru bo juz kase posłał, wysylajac podrobiony dokument przelewu?
    Prawdopodobnie to musi czasem dzialac bo inaczej Ci ludzie by tego nie probowali. Ciekaw jestem ile maja "trafien" - ilu ludzi w to uwierzy?
    można napisać że się wysłało, a wysłać dopiero jak kaska wpłynie ..... w przypadku wpłynięcia kaski , zwalić zwłokę na pocztex
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Uprawnienia umieszczania postów