Strona 95 z 484 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145195 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 941 do 950 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Domyślnie

...a u "wujka" nadal cisza

http://allegro.pl/show_user.php?uid=1539056
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez noel Zobacz posta
    Odgrzewam wątek, bo wujek się dzisiaj logowal. Nie wyjechal ???? Wrócil ???

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotofather Zobacz posta
    Odgrzewam wątek, bo wujek się dzisiaj logowal. Nie wyjechal ???? Wrócil ???
    sprawdza czy "negi" się już sypią
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

"Obiektyw kupiony 8 miesięcy temu jednak nigdy nie wykorzystany gdyż w tym samym czasie okazało sie ze jestem w ciąży i hobby musiało zejść na plan dalszy"

http://www.allegro.pl/item338266638_...kazja_bcm.html

Cytat Zamieszczone przez tymk27 Zobacz posta
    ale przeciez pisze ze moziwy odbior osobisty
    To po to żeby wzbudzić zaufanie. Tym co są na miejscu powie że niemożliwy bo akurat wyjechał do Łodzi w sprawach służbowych albo coś w tym stylu...
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 04-04-2008 o 21:56 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    "Obiektyw kupiony 8 miesięcy temu jednak nigdy nie wykorzystany gdyż w tym samym czasie okazało sie ze jestem w ciąży i hobby musiało zejść na plan dalszy"

http://www.allegro.pl/item338266638_...kazja_bcm.html
    Nie przesadzasz? To (mk I)

Niechby to kosztowało wtedy tyle co dziś (II), a więc 1750 $
    http://www.adorama.com/CA85122AF.html

niech wtedy były papiery po 2,6-2,7 złociszy (strzelam, nie chce mi się szukać :-)),
    wychodzi akurat te 4600zł.

Laska przytargała ze Stanów, były wielkie plany... ale zaciążyła,
    zresztą - zerknij w jej aukcje
    http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2187104

- skupuje śpiochy ...
    http://www.allegro.pl/item313258789_313258789.html
    http://www.allegro.pl/item310564471_310564471.html
    http://www.allegro.pl/item312113600_312113600.html

nie wierzę, aby aż tak przemyślana akcja.

teraz dzieciak woła "am am", nie ma co do garnka włożyć i sprzedaje słoik po kosztach, co by kupić inne słoiki, tym razem "gerbery" ;-)

Jest pudło, papiery (chyba?), jakbym miał kasę i potrzebę to bym brał, z odbiorem osobistym w towarzystwie dwóch moich rosłych kolegów :-)
    a jak zacznie ściemniać - to neg i do widzenia...
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 04-04-2008 o 22:28
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Jest pudło, papiery (chyba?), jakbym miał kasę i potrzebę to bym brał, z odbiorem osobistym w towarzystwie dwóch moich rosłych kolegów :-)
    Tylko, że jeśli z jej strony jest wszystko w porządku, to masz

Kobieta + dzieciak + słoik vs. trzech drągali

Poszedł byś na jej miejscu na to?

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Tylko, że jeśli z jej strony jest wszystko w porządku,
    Przypuszczam, że tak właśnie jest.

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Kobieta + dzieciak + słoik vs. trzech drągali
    Umawiam sie w publicznym miejscu, ja nie jestem drągal, kolegów proszę o dyskretne towarzystwo (~50m), i kto jej każe przychodzić z dzieckiem? :-)
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    :
    Moment zajscia w ciaze i sama ciaza to chyba nie jest powod aby zarzucac hobby? Rozumiem po urodzeniu dziecka - ale w ciazy
    Niemniej mysle ze to nie jest podejrzana aukcja (aczkolwiek tlumaczenie ciaza jest troche dziwne?) - pojechac, sprawdzic, kupic.
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    Moment zajscia w ciaze i sama ciaza to chyba nie jest powod aby zarzucac hobby? Rozumiem po urodzeniu dziecka - ale w ciazy
    Niemniej mysle ze to nie jest podejrzana aukcja (aczkolwiek tlumaczenie ciaza jest troche dziwne?) - pojechac, sprawdzic, kupic.
    A byłeś kiedyś w ciąży ?? Ja też nie - ale np. moja żona przy obydwu córkach miała duże problemy z nimi - czyli w 6-tym miesiącu w szpitalu, wcześniej wyraźny nakaz leżenia - z powodu na poważne zagrożenie donoszenia ciąży - z pierwszą się udało dotrzymać do termimu porodu, druga córka urodziła się w 7mym miesiącu - na szczęście bez powikłań - ale wracając do tematu - dla mojej żony to czas w którym na 100% nie miałaby jak oddawać się takiemu hobby jak fotografia.. a potam.. są inne wydatki przy małym dziecku.. dla mnie to nie jest jakieś szczególnie podejrzane - oczywiście umówienie się gdzieś w publicznym miejscu nie zaszkodzi..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    A byłeś kiedyś w ciąży ?? Ja też nie - ale np. moja żona przy obydwu córkach miała duże problemy z nimi - czyli w 6-tym miesiącu w szpitalu, wcześniej wyraźny nakaz leżenia - z powodu na poważne zagrożenie donoszenia ciąży - z pierwszą się udało dotrzymać do termimu porodu, druga córka urodziła się w 7mym miesiącu - na szczęście bez powikłań - ale wracając do tematu - dla mojej żony to czas w którym na 100% nie miałaby jak oddawać się takiemu hobby jak fotografia.. a potam.. są inne wydatki przy małym dziecku.. dla mnie to nie jest jakieś szczególnie podejrzane - oczywiście umówienie się gdzieś w publicznym miejscu nie zaszkodzi..
    Jasne ze ciaza z problemami wyklucza chyba jakiekolwiek hobby.
    Piszac iz to dla mnie dziwne - oczywiscie zalozylem ze ciaza byla bez problemow i wowczas to hobby typu foto nie powinno przeszkadzac.
    Ale moze masz racje i kobieta nie chciala sie wdawac w szczegoly i swoja prywatnosc.
    Po urodzeniu sie dziecka - wszelkie hobby sa niewazne - pojawiaja sie inne priorytety - i tak IMHO powinno byc :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dostalem przed chwila nastepujacego maila z Allegro:
    ---------------------------------------------------------------------
    Wiadomość od: terry_john2008 (0)
    --------------------------------------------------------------------------------
    Hello,
    my name is mr bobby kelly i am interested in buying your item from you since i have seen your detail in allegro auction.
    i want you to know that i am buying this item for my son for his birthday coming very soon i will pay you the sum of 500 EURO for this item and i we be paying you through online bank transfer ok.
    so i will like you to get back to me and tell me more about this item ok
    awaiting for your response soonest
    best regards
    ----------------------------------------------------------------------
    Sprzedaje przedmiot na Allegro i dostalem przed chwila powyzszego maila - dodam ze facet ma konto zawieszone na Allegro i zadnego zakupu , zadnej sprzedazy z tego konta.
    Co o tym sadzicie - bo dla mnie to oczywista "sciema".
    Tylko zastanawiam sie na co facet liczy jak ten przekret mialby wygladac?
    A moze sie myle?
    Ostatnio edytowane przez marekk_ok ; 05-04-2008 o 01:27 Powód: Automerged Doublepost
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Strona 95 z 484 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145195 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów