Strona 9 z 446 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Bywalec Awatar Angmar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hazan
    poniewąz przerodziła się w debilna pyskówke
    Zgadnij kto ją zaczął, w odpowiedzi na - z której strony nie patrzeć - uzasadnione podejrzenia.
    Spieprzaj dziadu

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hazan
    To ja jeszcze coś napisze - poniewąz przerodziła się w debilna pyskówke to jeśli jeszcze jakaś osoba ubliży koledze o nicku tomek13 dostanie odemnie bana (i nie obchodzi mnie to skąd jest ten sprzęt - wine trzeba udowodnić a nie samosądzić)

Zaraz wypisze liste osób które moga się spodziewać bana.
    Kolega tomek13 sam prowokował do debilnej pyskówki!
    I jak chcesz rozdawać bany to mnie pierwszemu proszę.

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

ja chcialbym przeprosic kolege tomka13!
    ale tez chcialbym zeby on przeprosil mnie za obelgi!

Uzależniony
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Swoją drogą uważam że pozostawienie numeru odzyskanego sprzętu na liście skradzionego jest mocno „nie w porządku”. Jak rozumiem gość cieszy się że serwis działa ale o jakimś przepraszam to mu się zapomniało. Jak ilustruje to cały powyższy wątek potrafi to doprowadzić do całkiem niemiłych i niepotrzebnych sytuacji.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maku
    Swoją drogą uważam że pozostawienie numeru odzyskanego sprzętu na liście skradzionego jest mocno „nie w porządku”.
    Ale to "nie w porzadku" juz zostalo naprawione. Nie wiem czy ten komentarz jest z dzisiaj czy starszy ale:
    http://www.photo.net/neighbor/regist...tolen_id=13120
    "If the 1D in question has indeed a serial number identical to my old one, chances are it's changed hands legally"

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Zostało naprawione , ale trochę późno . Oskarzyliśmy człowieka o paserkę , chociaż sprzęt jest legal i nic tego nie zmieni . Może tak więcej zaufania ??????

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ale to "nie w porzadku" juz zostalo naprawione. Nie wiem czy ten komentarz jest z dzisiaj czy starszy ale:
    http://www.photo.net/neighbor/regist...tolen_id=13120
    To jest z dzisiaj. Sprawdzalem profil tego uzytkownika kilka godzin temu gdy mu poslalem email i nic tam nie bylo. Wychodzi na to ze nasza akcja zmusilismy go troche do dodania tego komentarza.

Uzależniony
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jest kolejny dowód na to że z wielką powściągliwością niestety należy podchodzić do informacji podawanych w necie. Sporo krzywdy można komuś zrobić. Też by mi nerwy puściły gdybym był na miejscu sprzedającego.

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Ja tam twierdze ze ograniczone zaufanie szczegolnie w naszym kraju jest bardzo wskazane. Swoja droga wyzwiska sa bardzo niewskazane.
    A "zestaw" sprzedawany przez wspomnianego czlowieka jest mocno dziwny nawet jak na prezent i tyle...
    podpis...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Powoli.. tak jak dwie strony temu nawoływałem do powściągliwości, tak teraz powtórzę: nie spieszcie się z osądami. a) ciągle jeszcze nie wiadomo nic o obiektywie, b) tak jak napisałem, to jest po prostu standardowy zestaw "zdejmowalny" z reportera, nie wyobrażam sobie, żeby ktoś w takiej konfiguracji to sprzedał jako swoje. Dla mnie sprzęt jest podejrzany - bez dowodów, na wyczucie, nie kradziony (bo do tego potrzeba dowodów) ale podejrzany.

A reakcja sprzedającego na sugestię kontaktu z kimś, komu podobny sprzęt skradziono ("mam to w d*, i tak sprzedam") tylko to podejrzenie wzmaga.

Strona 9 z 446 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów