A co w tym zlego ze sie napisze do poszkodowanego? Niech sprawdzi oblooka itd. Nikt nikogo nie linczuje...na policje nikt nie dzwonil.......chyba ;-)
A co w tym zlego ze sie napisze do poszkodowanego? Niech sprawdzi oblooka itd. Nikt nikogo nie linczuje...na policje nikt nie dzwonil.......chyba ;-)
Ostatnio edytowane przez SimOn! ; 15-12-2005 o 15:29
podpis...
Nie jest kradziony.Zamieszczone przez muflon
Prosze bardzo, aparat jest czysty, mozna podawac.Zamieszczone przez muflon
Panowie, popieram Daniel i może uda nam się zastosować prawo dmomnimanej niewinności ?Zamieszczone przez muflon
Choć i mnie trudno to przychodzi
Tomku17 - czekamy na Twój ruch ! i oby był słuszny :-?
Zamieszczone przez tomek17
jaki pewniak, a skad wiesz jaka ma historie aparat?
OK, no to jedziemy z koksem :-)Zamieszczone przez tomek17
Muflon, moje IP to nie tajemnica:Zamieszczone przez muflon
"Your IP address is
64.92.167.26 "
Dzieki, zaoszczedziles mi czasu :-P (normalni userzy tego nie widza, a zeby wykorzystac informacje ktora znam jako moderator potrzebuje zgody Hazana ;-) ).Zamieszczone przez tomek17
Nie kumam teraz. Tomek17: podales numer seryjny aparatu (rozumiem, ze to twoja aukcja, bo wprost tego nie napisales). Po sprawdzeniu okazuje sie ze aparat jest kradziony i ktos to zglosil.
Czemu wiec piszesz, ze aparat jest czysty, skoro jest kradziony i nie ma znaczenia ktorym wlascicielm jestes...
Mozesz nawet byc 20-tym. I tak jestes w posiadaniu sprzetu, ktory zostal gdzies zgloszony jako kradziony.
Jesli wlasciciel potrafi udowodnic ten fakt i ma dowody zakupu to sprawa dla Interpolu, bo Kanadyjska juryzdykcja cie nie dotknie bez pomocy Interpolu.
Mnie dziwi tylko twoja beztroska...
Czy mozesz wyjasnic w prosty sposob dlaczego twierdzisz ze aparat jest czysty skoro kradziony ?![]()
A TO to co ?? Juz Ci kane napisal? Po co ty sie czlowieku sam wkopujesz?? Dziwie sie tez ze zawitales na to forum? Po co? Co chcesz udowodnic?Zamieszczone przez tomek17
podpis...
Tomek17, możesz podać numer seryjny tego 17-35 jaki sprzedajesz razem z tym 1D?