cóż pozytywnych garść mazadałem przed chwilką pytanie : "czy można prosić o nr seryjny aparatu ? " ...oznacza ono w translacji "chciałbym wierzyć że powystawowy"
cóż pozytywnych garść mazadałem przed chwilką pytanie : "czy można prosić o nr seryjny aparatu ? " ...oznacza ono w translacji "chciałbym wierzyć że powystawowy"
co to jest 16 pozytywów, nie bądźcie śmieszni. W życiu bym mu kasy nie wysłał. Tylko odbiór osobisty, najlepiej z kimś i dokładne sprawdzenie sprzętu przy odbiorze. Poza tym nie polecam od razu brać kasy przy odbiorze osobistym. Lepiej zostawić w samochodzie. O różnych przypadkach już słyszałem...
@Em Es, nie zrozumieliśmy się. Ochrona kupujących jak najbardziej, ale tutaj chodzi o wszystkich gapiów. Nie można skreślać kogoś za, to że próbuje. Każdemu przysługuje takie prawo. W dodatku pojawia się opcja odbioru osobistego, więc problemu nie ma?
Takim podejściem też nie zawsze radzę się sugerować. Nie każdy musi być w temacie
No właśnie, co daje 16 pozytywnych komentarzy? Czy może moje czterdzieści parę postów czy Twoich sześć? Z tego też powodu wszyscy posiadający po 20 tysięcy postów mają nas ignorować? Wiadomo, że zaufanie nie wyrazi żadna ilość postów, komentarzy, gwiazdek i innych typów punktacji. Trzeba po prostu rozsądnie to rozegrać.
Em Es, najlepiej było by zamienić ze sprzedającym kilka słów telefoniczne. On jest zaledwie człowiekiem więc podania numeru telefonu nie powinien Ci odmówić![]()
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|
Trochę poza tematem ale normalnie za każdym razem jak wejdę w ten wątek to po prostu widzę tysiąc komentarzy jednego linku, a koledze EM ES to trzeba by dać tytuł "śledczego forum" bo chyba żadnego wątku bez własnego komentarza nie wypuści.
Może niespecjalnie podejrzane, ale nie za bardzo wiem, gdzie to wstawić. Jakby co to niech moderator mnie zabije (ostatecznie może usunąć posta).
Zastanawiają mnie sanki lampy - całe srebrne - oznacza to, że są tak zjechane (na co zdjęcia i ogólny wygląd sprzętu nie wskazują), czy też niektóre piątki "już tak mają"?
Ostatnio edytowane przez janmar ; 27-11-2011 o 20:58 Powód: Usunieto link.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 27-11-2011 o 20:59
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Sorki ,że to tu wstawiam ,ale nie mogłem się powstrzymać. Dlaczego ludzie dają takie pieniądze za stary obiektyw ? Przecież dołożyć 3 stówki i będzie używka 1.4 . Poza tym ciekawi mnie skąd ten sprzedający ma tyle tych 50-tek.
Warto za metalowy bagnet dopłacać 300 zł ?![]()
Ostatnio edytowane przez janmar ; 27-11-2011 o 21:00
Zeby napisać że wytarła się farba na sankach aparatu,niekoniecznie należy wstawiać lnk do transakcji na allegro.
Żeby napisać że na allegro są aukcje obiektywu za określoną kwotę niekonieczne jest wstawianie linków.
Wątek zamienia sie w strony Allegro.
Zbędne linki pousuwałem.Proszę o nie wstawianie ich bez potrzeby.
Sanki w mojej "piątce" od nowości były srebrne, więc nie wiem o co chodzi...