To rzeczywiście miałeś szczęście w swoim nieszczęściu - ale przynajmniej czegoś Cię to nauczyło.
Trzymałem kciuki żeby Ci się udało
To rzeczywiście miałeś szczęście w swoim nieszczęściu - ale przynajmniej czegoś Cię to nauczyło.
Trzymałem kciuki żeby Ci się udało
Marcin
Również trzymam dokumenty i pudełka.
Gdy w piątek kupowałem od forumowego kolegi obiektyw z odbiorem osobistym bardzo miło mi było, że nie tylko obiektyw i osłona są w stanie wręcz idealnym to i pudełka były w stanie bez zarzutu. Nie zajmuje to tyle miejsca w piwnicy, żebym musiał wyrzucać. A piwnicy wielkiej nie mam...
No to naprawdę bardzo fajnie, tylko po co wam to? Nie służy do niczego, a podbijanie ceny przez dodawanie pudełka zakrawa na paranoję. Do tej pory nikt nie podał realnego powodu trzymania takich śmieci i jestem pewien, że nie poda.
C40D + C18-55 IS + C70-200/2.8L + S8mm + C50/1.8 + Kenko x1.4 + Di622 + jakiś statyw mały i duży, UVki, polar, 200AW itd. :wink:
Pudełka z obiektywów Canona to doskonały cel do testowania ich po zakupie. Każdy dostaje identyczne, druk jest bardzo dobry, można łatwo porównać swój z egzemplarzami innych
Ja tam trzymam swoje z sentymentu...
...
Las3k, jeśli Ci to sprawi przyjemność - nazwijmy to manią zbieractwa, ok?
Ja tam lubię mieć wszystkie pudełka z Canona w jednym miejscu, przy kupnie też chętniej patrze jak na zdjęciach jest pudełko. Myślę, że to wywołuje jakieś poczucie bezpieczeństwa, że sprzęt na 100% był kupiony itp...choć pudełko ukraść też można...
5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L
Jak tacy ludzie mogą dalej funkcjonować:
http://allegro.pl/lustrzanka-cyfrowa...889799859.html