No kupił za 2700zł, zorientował się co kupił i teraz szuka jelenia.
No kupił za 2700zł, zorientował się co kupił i teraz szuka jelenia.
Wyglada na to ze na kolejnej aukcji sprzeda sie za 3300zl ;-) Ta pucha pobije rekord w ilosci wlascicieli.
Wysłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk
Ta pucha to kwintesencja handlu sprzętem używanym w Polsce. Czy to autozłom, czy foto, czy inne używki. Wszystko jak nowe, prawie nieużywane, oczywiście bez wad. Syf przykryty pudrem w celu jak najkorzystniejszego wydymania drugiego człowieka...
Nowart, tutaj pytałeś w co inwestować. Teraz już wiesz![]()
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Wygląda na to że napisał szczerą prawdęAparat kupilem mojej zonie na prezent, ale okazal sie nietrafiony, dlatego wyladowal tutaj!
Ciekawe czy jak cena dalej będzie szła w górę to Canon wznowi produkcję tego modelu?
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Nie rozumiem Was. Najpierw setki osob narzekaja, ze canon produkuje gnioty typu 60d z gibanym lcd lub 5d mk2 z upakowana mpxi matryca, a potem sie dziwicie ze ludzie wola za ciezka kase kupic kultowy sprzet :-)
Ciekawe czy będzie finalizacja ten transakcji. Osoba, która nie ma dużego pojęcia o sprzęcie bardzo łatwo może dać się nabrać, a tekst aukcji jest sprytnie napisany, bo nie można zarzucić, że jest tam jakaś nieprawda. Jedynie tytuł i literka D po 60. Dodano spacje, aby nie było zbyt jednoznacznie i drugą literę z przodu. Jak zobaczyłem tą aukcję to zgłosiłem do allegro jako podejrzaną (manipulacja słowami kluczowymi), ale widać pracownicy portalu nie znaleźli powodu aby ją zablokować.
Sam się naciął na tytuł aukcji poprzednio, to teraz powtórzył ten numer.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2