poprosiłem o zdęjcie jpg prosto z aparatu - jak przyśle to na PW podam nr seryjny z exifa..
Pozdr
AS
poprosiłem o zdęjcie jpg prosto z aparatu - jak przyśle to na PW podam nr seryjny z exifa..
Pozdr
AS
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
16ego maja się aukcja skończyła bodajże z tym samym 350d. Koleś pewnie nabija sobie pozytywne komentarze od np. kumpli. To jest normalnie niewiarygodne..Zamieszczone przez mattnick
??:
Może nie do końca jest to prawda. Chyba , że płacenie często kilkudziesięciu złotych prowizji dla allegro jest niewielką opłatą za dodatkowy pozytyw.Zamieszczone przez Sibil
Wszystkich kombinatorów z allegro trzeba tępić. Jak tylko widzę coś nie tak z aukcją natychmiast zgłaszam to adminom. Oj wiele aukcji zostało w ten sposób zdjętych. Sam traktuję ludzi poważnie i tego od innych oczekuję. Pracownikom allegro też nieraz się oberwało, że nie zareagowali przez kilka dni na zgłoszenie ewidentnego naruszenia regulaminu![]()
Nie chcę robić OT powiem tylko, że na allegro było już kilka głośnych spraw gdzie osoba mająca kilkaset pozytwnych komentarzy (czasami również za transakcje o wysokiej wartości) po czym oszukała w jednym terminie ponad 100 kolejnych, otrzymując od nich pieniądze, a nie dostarczając towaru.. A sprzedając aparat za 3000 zł część tych wydatków na prowizję się zwróci.. no i wątpię czy oszust w ogóle taką prowizję zapłaci! pzdrZamieszczone przez krzysp
Kupowanie na Allegro drogiego sprzętu, to tak samo, jak kupienie na giełdzie samochodowej w Gliwicach nowego BMW od Ormianina (to tylko przykład). Allegro to miejsce dla ryzykantów i miłośników mocnych wrażeń. Wszak w rosyjską ruletkę też się czasem wygrywa, szansze maleją znacznie dopiero po trzecim strzale.
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
chyba ze grasz w nia pistoletem ale to tylko najtwardsi rosjanie moga potwierdzic.. kilku ponoc nawet wygralo ;-)Zamieszczone przez JSK
![]()
dziwny zestaw... http://allegro.pl/item111173725_cano...body_bcm_.html
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Opis aukcji (jego styl i poprawność) idealnie pasujący do miłośnika ubrań sportowych i krótkich fryzur :-)
"Urzywany Aparat CANON EOS REBEL 350D "
"CANON EOS 350D (NIEWŁANCZA SIE)"
A to jest najlepsza argumentacja przeciwko osobitem odbiorowi sprzętu "Znajoma prosiła aby nie robić z jej domu sklepu i galerii wiec nie ma możliwości odbioru osobistego"
Wymiękam jak takie rzeczy czytam :-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Do tego typu postów jest wydzielony temat w hydeparku "podejrzane aukcje allegro."
O obiektywach wiem prawie wszystko