Tylko spytałem.
Chociaż, zupełnie teoretycznie, gdybym coś kupował na większą kasę to... też bym miał duże opory przed wysłaniem kasy![]()
Tylko spytałem.
Chociaż, zupełnie teoretycznie, gdybym coś kupował na większą kasę to... też bym miał duże opory przed wysłaniem kasy![]()
Hubi78,czy możesz mi napisać,na czym polega umiejętność kupowania na Allegro?
Ostatni zostałem zrobiony we wała...przez Allegro,gość podszył się pod konto innego Allegrowicza.
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Nie napalać się jak szczerbaty na suchary bo okazja super sie trafia.
Owszem okazje są i będą ale niektórym w ogóle czerwona lampka się nie zapala. Jeśli ktoś sprzedaje coś drogiego i nie udostępnia odbioru osobistego to wybacz ale dla mnie to oszust i krętacz. Od razu zaznaczam że nie mam na myśli sklepów które oferują tylko wysyłke ze względu na zarabianie na przesyłkach...Może ci się wydaje to dziwne ale kupowania na allegro trzeba się nauczyć sam przez to przeszedłem.
Nie wiem jak ktoś może się podszyć pod kogoś, no chyba że ktoś zna loginy i hasła zarówno do poczty uzytkownika jak i allegro
tombas,nie miałem żadnego wrażenia taniości,cena była jak najbardziej adekwatna do sprzedawanego obiektywu.
Merde,skorzystał z konta innego Allegrowicza,czyli zabezpieczenia Allegro można między bajki włożyć