Strona 401 z 446 PierwszyPierwszy ... 301351391399400401402403411 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 001 do 4 010 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cóż powraca sprawa z aukcją na C 5D mark2 z obiektywem 24-105 http://allegro.pl/lustrzanka-cyfrowa...839747100.html, oraz panem nieuczciwym. Jednak się zreflektował chyba i pieniądze wróciły w całości choć na raty. Nie wiem czy to Policja coś zadziałała choć to trochę za szybko albo gość na starość zmądrzał. Koniec końców w tym roku już więcej zakupów nie robię. Nie mam zdrowia. Wszystkim wspierającym serdecznie dziękuję.
    System FD, System EOS, 2 lampy, smiena 8, Jupiter 9 M42.

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafalk75 Zobacz posta
    Cóż powraca sprawa z aukcją na C 5D mark2 z obiektywem 24-105 http://allegro.pl/lustrzanka-cyfrowa...839747100.html, oraz panem nieuczciwym. (...).
    to teraz krzyżem w najbliższym kościele... :-)

Uzależniony

Domyślnie

Cieszą się, że pozytywnie się to dla ciebie skończyło. Mam nadzieję, że nie osiwiałeś od stresu

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

rafalk75 - bardzo się cieszę że tak się to skończyło... szczególnie że to ja wkleiłem ta aukcję jako mocno podejrzaną

następne 5d2 - tym razem realne proponuję kupować "na żywo" i tyle

Domyślnie

To rzeczywiście miałeś szczęście w swoim nieszczęściu - ale przynajmniej czegoś Cię to nauczyło.
    Trzymałem kciuki żeby Ci się udało
    Marcin

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Również trzymam dokumenty i pudełka.

Gdy w piątek kupowałem od forumowego kolegi obiektyw z odbiorem osobistym bardzo miło mi było, że nie tylko obiektyw i osłona są w stanie wręcz idealnym to i pudełka były w stanie bez zarzutu. Nie zajmuje to tyle miejsca w piwnicy, żebym musiał wyrzucać. A piwnicy wielkiej nie mam...

Bywalec Awatar Las3k
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No to naprawdę bardzo fajnie, tylko po co wam to? Nie służy do niczego, a podbijanie ceny przez dodawanie pudełka zakrawa na paranoję. Do tej pory nikt nie podał realnego powodu trzymania takich śmieci i jestem pewien, że nie poda.
    C40D + C18-55 IS + C70-200/2.8L + S8mm + C50/1.8 + Kenko x1.4 + Di622 + jakiś statyw mały i duży, UVki, polar, 200AW itd. :wink:

Domyślnie

Ja lubię mieć dowód w postaci paragonu czy innych śmieci które potwierdzą kiedy był sprzęt kupiony czy nie robi mnie chu...a sprzedawca że sprzęt ma rok a rzeczywistości trzy no a także czy sprzęt nie był z jakiegoś powodu na gwarancji nie lubię jak ktoś sprzedaje i takich rzeczy nie ma bo ja trzymam je i mi nie przeszkadzają.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Pudełka z obiektywów Canona to doskonały cel do testowania ich po zakupie. Każdy dostaje identyczne, druk jest bardzo dobry, można łatwo porównać swój z egzemplarzami innych

Ja tam trzymam swoje z sentymentu...
    ...

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Las3k, jeśli Ci to sprawi przyjemność - nazwijmy to manią zbieractwa, ok?

Strona 401 z 446 PierwszyPierwszy ... 301351391399400401402403411 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów