Jak kupujesz w sklepie sprzęt to nie bierzesz pudełka i całej reszty ? - no to super
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Może warto było wniknąć, jeśli znaja takie przypadki. Albo zwykły przekręt albo towar pochodzący np z kradzieżyTaka faktura to czysta fikcja.
Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 05-10-2011 o 09:04 Powód: Automerged Doublepost
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Panowie ! Szkoda czasu na spory doktrynalne
Gdzie dwóch prawników tam trzy opinie... :cool: - cz Ktoś rozwiąże tą zagadkę. Przepaszam za OT, ale to tak na rozluźnienie atmosfery![]()
Jeśli ma z tego wyjść jakaś nauka dla użytkowników forum to czemu nie?
A do czasu gdy spory są na poziomie i merytoryczne to chyba nie ma w nich nic złego?
Do tej konkretnej sprawy, jak pisałem, staram się nie odnosić, bo akt na oczy nie widziałem, a dziennikarzom nie ufam![]()
Wiesz, telewizja kłamie, spisek masoński itp.
Panowie - proszę o powrót do tematu. Jeśli macie ochotę na "ogólnoprawniczą" dyskusję zapraszam do Hydeparku.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
zawiadomienie na policji złożone. Teraz papiery powędrują na posterunek gdzie mieszka delikwent. Ja niestety czekam na to by na allegro to też załatwić. Co do papierów o których w tym przypadku jest mowa to była faktura i podobno istnieje też gwarancja - niestety przepływ informacji w tej aukcji był "pod psem".
System FD, System EOS, 2 lampy, smiena 8, Jupiter 9 M42.
Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 04-10-2011 o 20:13
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII