Strona 392 z 446 PierwszyPierwszy ... 292342382390391392393394402442 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 911 do 3 920 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

O tak

Powiedz to ludziom, którzy jako pokrzywdzeni piszą potem zażalenia do sądu.

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

skończyłem odpowiadanie na bzdury które piszesz , słodkiego miłego życia

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Em Es Zobacz posta
    skończyłem odpowiadanie na bzdury które piszesz , słodkiego miłego życia
    Kolego, nie spinaj się.
    MC_ jest prawnikiem więc ma częstszy i dokładniejszy kontakt z wymiarem sprawiedliwości. Im więcej spotykamy się z danym tematem tym częsciej odkrywamy, że miewa ciemne strony. Obaj macie rację, z tym, że jeden większą drugi mniejszą.
    Ja od roku czekam, az dostanę wezwanie na rozprawę kierowcy, który spowodował wypadek, zmasakrowane zostały 3 samochody, rannych były 3 osoby i pies, a bardzo ciężko ranna, ledwo przeżyła jedna.
    Chyba już się nie doczekam tej rozprawy. Ot, twarde zderzenie teorii z praktyką.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

O jakim oszukaniu piszesz? Czytałeś regulamin sklepu? Tam jak byk "stoi napisane" jaka jest opłata za odbiór w sklepie.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Niezaleznie od regulaminu - uwazasz ze jest to uczciwe? Pierwszy raz spotkalem sie z zakupem przez internetowy sklep foto ktory dolicza sobie za sprowadzenie sprzetu kiedy to Ty ruszasz tylek zeby to odebrac. Gdyby to byl koszt wysylki do mnie, to normalne ze musze doliczyc koszta wysylki. Dlaczego decydujac sie na odbior w sklepie osobiscie ponosisz dodatkowo koszt dostawy? rozumiem ze sprowadzam cos na specjalne zamowienie co wymaga dodatkowych dzialan... ale za cos co stoi w sklepie na polce? to tak jakby isc do salonu sprzetu AGD kupic lodowke a przy kasie uslyszec - no tak ale wie pan musimy doliczyc 40 zl bo musielismy to tydzien temu przywiezc do sklepu..
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Czy uczciwe? Moim zdaniem tak. Wyraźnie zastrzegli ten koszt w regulaminie, więc każdy został o tym poinformowany.
    Jeżeli komuś to przeszkadza - kupić w innym sklepie.

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

ukryty składnik ceny i tyle... przy większych ilościach zauważalny dla sprzedawcy

dinderi > jako prawnik tym bardziej powinien wiedzieć o tym co ma obowiązek zrobić pan policjant...

Uzależniony

Domyślnie

Bez urazy, moja wypowiedź nie mierzy w nikogo ale to, że ktoś kimś jest nie znaczy jeszcze, że zna się na tym co robi. Przykład - fotografowie ślubni, których to kompetencje tak bardzo są podważane i krytykowane na tym forum.

Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Bez urazy, moja wypowiedź nie mierzy w nikogo ale to, że ktoś kimś jest nie znaczy jeszcze, że zna się na tym co robi.
    Domyślam się, że nawiązujesz do mnie, więc odpowiem.
    Wiem jak powinno być. Wiem jak jest. Robię co mogę w ramach skromnych możliwości, by było inaczej.
    Tyle.

Przykład z brzegu. Przepisy odnośnie przesłuchiwania małoletniej ofiary przestępstw seksualnych są bardzo piękne. Praktyka jest inna.

Uzależniony

Domyślnie

MC_,

Absolutnie nie nawiązuję do Ciebie tak jak wyżej napisałem. Nie wiem czym się zajmujesz więc nie mogę oceniać bo sam niezbyt znam się na prawie.

Strona 392 z 446 PierwszyPierwszy ... 292342382390391392393394402442 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów