Chyba jednak nie - drugie zdanie opisu (chociaż to bardziej nadaje się do dowcipu, a nie do aukcji podejrzanych)
Chyba jednak nie - drugie zdanie opisu (chociaż to bardziej nadaje się do dowcipu, a nie do aukcji podejrzanych)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Opis czytałem, ale przeczytałem chyba to, co autor chciał napisać, a nie co faktycznie napisał. No cóż, po raz kolejny przekonuję się, że poniższe jest prawdą:
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Newajżanszjie jest to, żbey prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, że nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Myślę, że to zwykla literówka przy słowie "głównie", a literka 'w' przed nią to może niedokończona myśl autora, który chciał dopisać gdzie był używany obiektyw, ale albo zapomniał albo może zrezygnował i zapomniał usunąć literkę... Robicie z igły widły![]()
Dlatego też napisałem, że bardziej pasuje to do wątku o dowcipach .
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
"Podejrzane aukcje na Allegro" też warto czasami przewietrzyć ;-)
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”
Witam.
Znalazłem na allegro aukcje z piątką w bardzo niskiej cenie: http://allegro.pl/canon-eos-5d-mark-...663018851.html . Zastanawia mnie czy to możliwe, żeby przy średniej cenie na dzień dzisiejszy 5d ok 7800, aparat może być oryginalny a sprzedawca uczciwy. Czy miał ktoś z nim do czynienia ewentualnie możecie powiedzieć czy były w sprzedaży kiedyś podróbki 5d mk 2? Google nic nie znalazło. Sprzedawca wystawia fakure na przedmiot jednak z drugiej strony czy to nie za tanio jak na 5d mk2 z fakturą jeśli weźmiemy pod uwagę ceny za granicami naszego kraju ? Może tamat wydaje się dziwny ale z jednej strony przy zakupie za takie pieniądze nie chciałbym trafić jakiegoś felernego egzemplarza a z drugiej fajnie by było zaoszczędzić parę złotych. Z góry dziękuje za odpowiedzi !
wierz mi, że można kupić jeszcze taniej, z pewnego źródła.
Tak więc, czy jest to 'okazja' czy okazja -ciężko osądzić. Może niech wypowiedzą się ci, którzy tam kupili.
przechodzę na ciemną stronę mocy. I Can.