Strona 370 z 446 PierwszyPierwszy ... 270320360368369370371372380420 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 691 do 3 700 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Chyba jednak nie - drugie zdanie opisu (chociaż to bardziej nadaje się do dowcipu, a nie do aukcji podejrzanych)
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01 Zobacz posta
    Chyba jednak nie - drugie zdanie opisu (chociaż to bardziej nadaje się do dowcipu, a nie do aukcji podejrzanych)
    Opis czytałem, ale przeczytałem chyba to, co autor chciał napisać, a nie co faktycznie napisał. No cóż, po raz kolejny przekonuję się, że poniższe jest prawdą:

Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Newajżanszjie jest to, żbey prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, że nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

Myślę, że to zwykla literówka przy słowie "głównie", a literka 'w' przed nią to może niedokończona myśl autora, który chciał dopisać gdzie był używany obiektyw, ale albo zapomniał albo może zrezygnował i zapomniał usunąć literkę... Robicie z igły widły

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Dlatego też napisałem, że bardziej pasuje to do wątku o dowcipach .
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Domyślnie

"Podejrzane aukcje na Allegro" też warto czasami przewietrzyć ;-)
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Dopiero zaczyna Awatar nonsense

Domyślnie Canon 5d mk II - e-fotka, allegro

Witam.
    Znalazłem na allegro aukcje z piątką w bardzo niskiej cenie: http://allegro.pl/canon-eos-5d-mark-...663018851.html . Zastanawia mnie czy to możliwe, żeby przy średniej cenie na dzień dzisiejszy 5d ok 7800, aparat może być oryginalny a sprzedawca uczciwy. Czy miał ktoś z nim do czynienia ewentualnie możecie powiedzieć czy były w sprzedaży kiedyś podróbki 5d mk 2? Google nic nie znalazło. Sprzedawca wystawia fakure na przedmiot jednak z drugiej strony czy to nie za tanio jak na 5d mk2 z fakturą jeśli weźmiemy pod uwagę ceny za granicami naszego kraju ? Może tamat wydaje się dziwny ale z jednej strony przy zakupie za takie pieniądze nie chciałbym trafić jakiegoś felernego egzemplarza a z drugiej fajnie by było zaoszczędzić parę złotych. Z góry dziękuje za odpowiedzi !

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław / Warszawa

Domyślnie

wierz mi, że można kupić jeszcze taniej, z pewnego źródła.
    Tak więc, czy jest to 'okazja' czy okazja -ciężko osądzić. Może niech wypowiedzą się ci, którzy tam kupili.
    przechodzę na ciemną stronę mocy. I Can.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonsense Zobacz posta
    Zastanawia mnie czy to możliwe, żeby przy średniej cenie na dzień dzisiejszy 5d ok 7800, aparat może być oryginalny a sprzedawca uczciwy.
    Jest to możliwe. Zapytaj o dostępność, bo może zbierają kasę na zamówienie paletowe i dostaniesz aparat miesiąc po wpłacie.

Dopiero zaczyna Awatar nonsense

Domyślnie

Witam.
    Znalazłem na allegro aukcje z piątką w bardzo niskiej cenie: http://allegro.pl/canon-eos-5d-mark-...663018851.html . Zastanawia mnie czy to możliwe, żeby przy średniej cenie na dzień dzisiejszy 5d ok 7800, aparat może być oryginalny a sprzedawca uczciwy. Czy miał ktoś z nim do czynienia ewentualnie możecie powiedzieć czy były w sprzedaży kiedyś podróbki 5d mk 2? Google nic nie znalazło. Sprzedawca wystawia fakure na przedmiot jednak z drugiej strony czy to nie za tanio jak na 5d mk2 z fakturą jeśli weźmiemy pod uwagę ceny za granicami naszego kraju ? Może tamat wydaje się dziwny ale z jednej strony przy zakupie za takie pieniądze nie chciałbym trafić jakiegoś felernego egzemplarza a z drugiej fajnie by było zaoszczędzić parę złotych. Z góry dziękuje za odpowiedzi !
    Odświeżę. Miał ktoś styczność z tym sprzedawcą ?

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Odświeżę. Miał ktoś styczność z tym sprzedawcą ?
    Conajmniej 77 osób, które wystawiły mu pozytywną opinię po 103 transakcjach.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Strona 370 z 446 PierwszyPierwszy ... 270320360368369370371372380420 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów