Przecież magiczne są tylko Ele i pełna klatka.
50D jest tylko "kultowy"
http://allegro.pl/kultowy-canon-50d-...457376281.html
Przecież magiczne są tylko Ele i pełna klatka.
50D jest tylko "kultowy"
http://allegro.pl/kultowy-canon-50d-...457376281.html
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czy rozróżniane jest, które pół klatki i co z drugą połową? Czy montowane są naprzemiennie, parzyste - jedna połowa, nieparzyste - druga, czy jedna połowa w 50d, a druga w jakimś innym modelu? Bardzo mnie to ciekawi, bo jako posiadacz 50d nie wiem, czy mam tą lepszą połowę, czy gorszą?
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Zapewne te wyselekcjonowane lepsze połówki kontrola jakości kieruje na linię puszek kultowych![]()
5DMKII
Wybaczcie, że kolejny raz wrócę do sprawy wygranej przeze mnie aukcji obiektywu Sigma 10-20. Więcej szczegółów jest w tym poście. Być może niektórzy pamiętają o co chodziło.
Chciałem powiedzieć, że nasz forumowy kolega Ergo5218, który zaoferował swoją pomoc okazuje się ostatnim ...
Spotkałem się z nim osobiście (na początku stycznia) w jego firmie windykacyjnej, żeby dokładnie przedstawić zaistniałą sytuację. Powiedział, że jest to prosta procedura i nie powinno być żadnego problemu z wygraniem sprawy w sądzie. Dodatkowo zapewnił, że będzie mnie informować o całym jej przebiegu. Długo przekładał rozpoczęcie działania ze względu na swoje rzekome ogromne zapracowanie. Gdyby nie telefony z mojej strony, niczego bym się nie dowiedział. Mimo kilkukrotnych prób kontaktu, od miesiąca nie mam od niego żadnej informacji.
Czy tak zachowuje się normalny człowiek, który jest pracownikiem dbającym o dobro swoich klientów? Skoro ktoś proponuje pomoc to chyba nie powinien olewać sprawy, prawda?
Zastanawia mnie teraz jakie mogły być motywy jego działania i czy może nie zostałem w jakiś sposób oszukany.
Czy po podpisaniu umowy o pełnomocnictwo mógł się ode mnie "odpiąć" i załatwić wszystko na swoją korzyść?
Mam już dość tego bezsensownego czekania i chciałbym załatwić sprawę w inny sposób. Nie wiem tylko czy po jakimś czasie sprawa nie ulega przedawnieniu (licytację wygrałem 24-go listopada) Wie ktoś jak to wygląda? Mimo tego, że "strona przedmiotu została przeniesiona do archiwum" mam screeny i całą historię korespondencji.
Przykro to mówić, ale nasz forumowy kolega Ergo5218 jest dla mnie "spalony".
Pozdr!
Ergo5218 strzeż się!!!. Swoją drogą rzewu-sie skoro miałeś Wątpliwośc co do tego użytkownika czemu od razu nie zrezygnowałeś z jego usług ?
Na początku nie miałem jakichkolwiek wątpliwości, jednak te pokazały się dopiero z czasem.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1472614144
ciekawe jaki ten pan ma nick na tutejszym forum... oczywiście o tym, że postanawia zostawić sobie obiektyw zdecydował po kilkunastu dniach aukcji, ale na kilkadziesiąt sekund przed jej końcem
Widzę, że teraz niektórzy mają nową rozrywkę - śledzenie aukcji, które ktoś postanowił jednak z jakichś tam przyczyn wycofać - gratuluję. Niektórzy to chyba jednak mają za dużo wolnego czasu. Ja rozumie, że może wkurzać, że ktoś wycofuje aukcje i niestety nie kupimy przedmiotu, który licytowaliśmy - niestety życie jest brutalne, ale czy jest to powód, żeby w co drugim poście rozstrząsać sytuację i tupac nózką.
Brałem udział w aukcji więc ją śledziłem. Bardziej irytujące jest komentowanie spraw, w których udziału się nie brało. To dopiero wymaga dużej ilości wolnego czasu.