Strona 358 z 484 PierwszyPierwszy ... 258308348356357358359360368408458 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 571 do 3 580 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubi78 Zobacz posta
    http://allegro.pl/canon-5d-i-dodatki-i1454272350.html

Facet wysłał aparat do serwisu a w ogłoszeniu napisał stan licznika nie znając go
    Dowiadywałem sie tel. Sprzedał poza aukcją za 3500zł i tyle
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Elvi Zobacz posta
    Oczywiście że nie ma. Jeśli ktoś napisał że przedmiot został uszkodzony to wszystko jest zgodne z regulaminem. Nic ci do tego czy został uszkodzony czy też nie to jest wyłącznie sprawa sprzedającego. Każdy myśli o swoich interesach
    Kolego, to była licytacja w ramach aukcji a nie program w stylu "MAMY CIĘ".
    Tak sie po prostu nie robi.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 11-02-2011 o 21:08 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szunaj Zobacz posta
    Przypomnę tym co nie rozumieją że:
    dyskusja dotyczy podejrzanych aukcji na allegro.

Erg jak już wypowiadasz się o tym co napisałem to trzymaj się w dyskusji faktów i tego co napisałem, nie dorabiaj teorii i dziecinnych porównań do czegoś czego nie napisałem.

Merde wyluzuj się, idź na spacer przewietrz się, nie znasz mnie nic o mnie nie wiesz, mam starsze dzieci od Ciebie synu więc daruj sobie tego typu teksty do mnie kierowane a jak już musisz bo nie możesz tego opanować to pisz jako prywatną wiadomość.
    Pozdrawiam.
    W kwestii mówienia o czym ma tutaj kto pisać proponuję zapoznać się z regulaminem forum - zasady porządkowe. I proszę nie zwracać publicznie uwagi forumowiczom, bo nie są dziećmi żeby ich pouczać.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szunaj Zobacz posta
    Nie znasz regulaminu Allegro i wypisujesz bzdury.
    Sprzedający skorzystał z punktu 6.12 Regulaminu Allegro.
    Polecam najpierw dobrze zapoznać się w regulaminem a dopiero potem wypowiadać się.
    Tego typu zamykanie aukcji może być uznane co najwyżej za naganne ale dopóki nie udowodnisz sprzedającemu że sprzedał poza allegro nie ma w tym niczego nieprawidłowego ani niczego niezgodnego z regulaminem!
    W tym kontekście pisanie o kimś że kogoś okradł to bezpodstawne pomówienie.

Pozdrawiam.
    Sprzedający zamiast w ten sposób kombinować mógł wystawić towar z obcją ceny minimalnej i nie musiałby się wycofywać ukradkiem. Nie uwazasz, że to jest uczciwe postepowanie?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Sprzedający zamiast w ten sposób kombinować mógł wystawić towar z obcją ceny minimalnej i nie musiałby się wycofywać ukradkiem. Nie uwazasz, że to jest uczciwe postepowanie?
    sorry za błąd drukarski w słowie opcja
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 11-02-2011 o 21:12 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Generalnie zwolennikom wycofywania ofert przypominam o 4 punkcie Głównych zasad podforum Giełda:

http://canon-board.info/announcement.php?f=17&a=23
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jasiu_q Zobacz posta
    A swoją drogą, co komu szkodzi wystawić sprzęt na alledrogo za określoną kwotę. Jeśli z góry zakłada się, że nie sprzeda się sprzętu poniżej pewnej kwoty.
    To taki buraczany marketing. Chodzi o to by licytujący się podpalili i w tym amoku podbijali cenę, w nadziei że uda się wyrwać tanio fajną sztukę.

Tak przy okazji: za takie numery można stracić prawo wystawiania ogłoszeń w "Giełdzie" Canon-Board (http://canon-board.info/announcement.php?f=17&a=23 pkt 4) co ewentualnym chętnym do psucia sprzętu 15 minut przed końcem aukcji polecam pod rozwagę.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Dopiero zaczyna Awatar szymanek1986
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    ...bez FV
    zdRAWki
    Aparaty z lewej rękiCiekawe jakie ma instrukcje, na pewno w zestawie nie ma po polsku.Czyli trafił jakimś kanałem przerzutowym
    “Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kasę, a mistrz martwi się o światło.”
    EOS 50D+17-40 L +24-105 L+70-200 4.0 L+EXTENDER 1,4+METZ AF50

Domyślnie

http://allegro.pl/canon-50d-stan-ide...447919361.html

dzisiaj to body zostało sprzedane za 2950 i jeszcze tego samego dnia wystawione podobnie. Jak dla mnie śmierdząca sprawa

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubi78 Zobacz posta
    [url]
    dzisiaj to body zostało sprzedane za 2950 i jeszcze tego samego dnia wystawione podobnie. Jak dla mnie śmierdząca sprawa
    A między aukcjami ktoś zrobił aparatem 3 zdjęcia :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Domyślnie

Faktycznie śmieszna sprawa

Pełne uzależnienie Awatar gavin
    Miasto
    Czeladź

Strona 358 z 484 PierwszyPierwszy ... 258308348356357358359360368408458 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów