Strona 339 z 484 PierwszyPierwszy ... 239289329337338339340341349389439 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 381 do 3 390 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Bywalec Awatar Raus
    Miasto
    Nowogard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marito Zobacz posta
    Tiaaaaa... na wycieczkach Zadaj mu kilka technicznych pytań i od razu będziesz wiedzialłczy gościu faktycznie zna sie na fotografii i cos tam nim pstrykał czy to poprostu kolejny handlarz.
    Własnie że faktycznie wygląda na laika! Bo np pisze mi że jedno firmware od nowości w aparacie i nic nie grzebał. A na pytanie czy może mi sprawdzić przebieg na Żytniej skoro jest z Wawy odpowiedział pytając gdzie dokładnie ma podjechać i o co poprosić bo się na tym nie zna. Jutro ma niby ten przebieg sprawdzić
    Canon 5D / C50 1.8 / S17-35 2.8-4 HSM / C100-300 USM / Helios 44M-4 + Radziecki Mieszek / 430EX

Bywalec
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

No kurczę na mój chłopski rozum to nikt nie kupuje 5D do pstrykania na wycieczkach tylko robi to osoba ktora jakieś pojęcie o fotografii juz ma. Obstawiam jednak że to handlarz
    był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Opisy przyklejane z reklam owych prasówek, kradzione zdjęcia, handlarz "czym popadnie" jak nic :-) Nie znaczy to że sprzęt jest w złym stanie ale trzeba uważać, bo taki potrafi uszkodzić próbując coś tam "sprowadzić" albo przy pakowaniu (sam miałęm taką sytuację, pisałem już kiedyś o tym).
    A że używany na wycieczkach, całkiem możliwe, ja swoją piątką też nie fotografuje trawnika pod balkonem :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marito Zobacz posta
    No kurczę na mój chłopski rozum to nikt nie kupuje 5D do pstrykania na wycieczkach tylko robi to osoba ktora jakieś pojęcie o fotografii juz ma. Obstawiam jednak że to handlarz
    Ja kupiłem do pstrykania, również na wycieczkach...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec Awatar Raus
    Miasto
    Nowogard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Opisy przyklejane z reklam owych prasówek, kradzione zdjęcia, handlarz "czym popadnie" jak nic :-) Nie znaczy to że sprzęt jest w złym stanie ale trzeba uważać, bo taki potrafi uszkodzić próbując coś tam "sprowadzić" albo przy pakowaniu (sam miałęm taką sytuację, pisałem już kiedyś o tym).
    A że używany na wycieczkach, całkiem możliwe, ja swoją piątką też nie fotografuje trawnika pod balkonem :-)
    Ehh chyba nigdy nie kupie tego 5D:-D

Oczywiście ze wszystkim możemy się mylić ale mi też coś od początku nie pasowało. Hmm no i do tego szkła które sprzedaje - 24-70L i 100-400L hmm niby zrobił niecałe 7tys tym body!!
    Canon 5D / C50 1.8 / S17-35 2.8-4 HSM / C100-300 USM / Helios 44M-4 + Radziecki Mieszek / 430EX

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raus Zobacz posta
    Ehh chyba nigdy nie kupie tego 5D:-D
    Cierpliwości, jeśli chcesz kupić dobrą używkę w dobrej cenie trzeba za nią zapolować, tym bardziej że masz czym robić zdjęcia.
    Oczywiście ze wszystkim możemy się mylić ale mi też coś od początku nie pasowało. Hmm no i do tego szkła które sprzedaje - 24-70L i 100-400L hmm niby zrobił niecałe 7tys tym body!!
    Wątpliwe aby był to zestaw używany przez tego człowieka ale to nie znaczy że nie należał do amatora.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Domyślnie

Tu jest ciekawy "kwiatek": http://allegro.pl/canon-ew-83h-super...407358455.html

Ktoś mu po kilku dniach chyba zwrócił uwagę co to za obiektyw i chłopina próbował się poprawić, ale dalej mu nie wyszło (LKA ;-)

Domyślnie

Niema co się śmiać. Upatrzysz taką aukcje, dzwonisz do kolesia, że np. za 1200zł bierzesz natychmiast I Pan się zgadza bo nie wie co sprzedaje.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matti_1989 Zobacz posta
    Niema co się śmiać. Upatrzysz taką aukcje, dzwonisz do kolesia, że np. za 1200zł bierzesz natychmiast I Pan się zgadza bo nie wie co sprzedaje.
    a za np. pół roku wysyłasz szkło do serwisu i zamiast zwrotu szkła odwiedzają Cię smutni panowie w niebieskich wdziankach i pytają skąd miałeś kradzione szkło
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

A widzicie te fotki które sam pstryknął obiektywowi?
    Czy dalej sądzi ktoś że to zawodowiec? Pomijam już "paprochy".
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Strona 339 z 484 PierwszyPierwszy ... 239289329337338339340341349389439 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów