poza tym sprawdzają "pisakiem" z diodą czy ktoś śpi czy nie. Mój kumpel jeździ takim pociągiem i mówi, że jak widzi tych samych kolesi to się już śmieje.
Można jeździć także z otwartym oknem co jest lepsze niż kawa, bo działa także na gazy
poza tym sprawdzają "pisakiem" z diodą czy ktoś śpi czy nie. Mój kumpel jeździ takim pociągiem i mówi, że jak widzi tych samych kolesi to się już śmieje.
Można jeździć także z otwartym oknem co jest lepsze niż kawa, bo działa także na gazy
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
w jaki sposób? bo nie mogę zatrybićZamieszczone przez mattnick
![]()
Siostra wie niewiele ponadto, co napisałem...
Wygladało to tak - po południu przyjeżdżam do siostry, a ona mi mówi że jej MP3 playera podpieprzyli, i że mimo starań musiała zasnąć (czyli - praktycznie nie zdawała sobie sprawy z faktu czasowej utraty świadomości, a o braku playera zorientowała sie przy rozpakowywaniu bagaży). Jak to usłyszałem, to w śmiech, że miała szczęście, bo mogli jej kase albo aparat zwinąć - w tym momencie poleciała do pokoju i zauważyła, że aparatu też bakuje
W każdym razie - jaką zastosowali technikę, nie wiadomo. No ale osobie śpiącej snem naturalnym raczej trudno przetrząsnąć dokładnie bagaż i zwinąć tylko co cenniejsze przedmioty. Stąd wnioskuje zastosowanie jakichś wspomagaczy.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
świecą w powieki. Czasami ludzie nie śpią tylko drzemią i wtedy gałki oczne nie idą do "tyłu" tylko tkiwą bezpośrednio za powieką. Jeśli po świeceniu nie ma rekcji klienta tzn. śpi. Teraz trybisz ?
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
teoretycznie możesz poprosić konduktora, żeby Cię zamknął w przedziale po wcześniejszym sprawdzeniu biletu. Poza tym są teraz przedziały z zamykaniem. Nie załatwia to też do końca sprawy, bo klameczkę do otwierania przedziałów mogą mieć też "amatorzy cudzej własności" więc jakby nie patrzeć **** z tyłu.
btw...Swietna cenzuraZamieszczone przez Zielony
http://allegro.pl/item101822195_cano...zlotowki_.html a ta ?? pozatym koleś na osobnej aukcji sprzedaje lampkę...zero pudełek...
Ostatnio edytowane przez mattnick ; 05-05-2006 o 01:55
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Ja piernicze, co za bezczelność.
Na innych aukcjach m. in. radia samochodowe i GPS...
Tako rzecze Watson.
czyli co ? Wałek ??
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
nie, skąd.
Zupełnie przypadkiem kolo handluje najczęściej kradzionym sprzętem. Szkoda, że nie ma jeszcze prawie nowych telefonów.
Tako rzecze Watson.
zgłosiłeś ?? Mi się najbardziej podobają wtyczki w radiach
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!