Strona 303 z 446 PierwszyPierwszy ... 203253293301302303304305313353403 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 021 do 3 030 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

MC ma rację. Niestety, zleciały się hieny i próbują ugrać parę złociszy na czyjejś ewidentnej pomyłce. Widać wyraźnie, że to pomyłka - sprzedawca nie umieścił ceny 699 czy 999. Tu doskonale widać, że zabrakło jedynki w cenie...
    Na szczęście bez problemu uchyli się od sprzedaży aczkolwiek jeśli ktoś w napadzie złośliwości się uprze to negatywną opinię też wystawi - tylko, że w mojej ocenie wystawiając takową sprzedawcy wystawi ją GŁÓWNIE SOBIE...

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

O ile dobrze pamiętam, to tam nie było kup teraz a normalna licytacja.

Dopiero zaczyna Awatar rzewus
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Widzę, że nie jestem sam w takiej sytuacji.
    Wspominałem tutaj wcześniej o wygranej przeze mnie licytacji Sigmy 10-20 (post #3127). Kobieta, która wystawiła obiektyw cały czas ściemniała, żeby wykręcić się od sprzedaży. Jak na razie udało jej się uzyskać zwrot prowizji od allegro. Co ciekawe, dopiero wczoraj (po miesiącu) dostałem tę informację.
    Odpowiednio wcześnie odezwałem się do prawnika i od nowego roku zaczynamy postępowanie sądowe.
    Ciekaw jestem jak zakończy się sprawa z tymi 50-kami.

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzewus Zobacz posta
    Odpowiednio wcześnie odezwałem się do prawnika i od nowego roku zaczynamy postępowanie sądowe.
    Jaki sens ?
    Bo ktoś się pomylił to już trzeba mu życie uprzykrzyć ?
    Ludzie opanujcie maszyny

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krasuski Zobacz posta
    Jaki sens ?
    Bo ktoś się pomylił to już trzeba mu życie uprzykrzyć ?
    Ludzie opanujcie maszyny
    chyba nie doczytałeś o co chodzi.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Miasto
    Toruń

Domyślnie

W moim przypadku nikt się nie pomylił. Osoba celowo nie chce sprzedać wylicytowanego przedmiotu (wystawionego na aukcję bez ceny minimalnej), bo kwota jest dużo za niska. Po sugestiach forumowiczów doszedłem do wniosku, że chamstwo trzeba tępić. Skoro ktoś nawarzył sobie mleko, musi je wypić.

Uzależniony

Domyślnie

Aukcja z pięćdziesiątkami to zgoła odmienna sytuacja od Twojej...
    p.s. dziwię się, że chce Ci się szarpać z człowiekiem z drugiego końca kraju o taką pietruszkę... warto?

Miasto
    Toruń

Domyślnie

W sumie masz rację - u mnie jest co innego.
    Po tym co kobieta do mnie pisała, mam już dość i chcę jej w końcu udowodnić kto ma rację. Wiem, że gra nie jest warta świeczki, ale jestem uparty i chętnie zobaczę jak się wyjaśni ta sprawa.

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przepraszam
    nie doczytałem jak kolega wcześniej zauważył

rzewus - rozumiem Cię

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Z ta 50-tka moze wcale nie blad. Wiecie, hurtem taniej :P Przepraszam, ale jesli wystawiam gdzies jakis przedmiot na sprzedaz/wysylam przelew/list i mam swiadomosc ze to jest powiazane z prawna umowa, to sprawdzam WSZYSTKO, lacznie ze swoimi danymi, i kazda kropka 100 razy, by nie bylo pomylki. Wiec jesli ktos nie wpisal 1 to jego blad, za bledy sie placi. Jakby sie pomylil i wpisal 2 zamiast 1, i ktos by to kupil w cenie prawie dwa razy drozszej, to blad kupujacego ze nie sprawdzil cen rynkowych, a sprzedajacy by sie cieszyl. Raz wygrywa jeden, raz drugi. Jak w starym dowcipie, ktory wiekszosc zna, konczacym sie pointa: a mogl zabic...

Strona 303 z 446 PierwszyPierwszy ... 203253293301302303304305313353403 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów