Strona 301 z 484 PierwszyPierwszy ... 201251291299300301302303311351401 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 001 do 3 010 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Domyślnie

Policz sobie jaka to gotówka u gostka jest w obrocie , mała marża i cena na koniec wychodzi dużo mniejsza . Nie trzeba mieć stanu magazynowego , zatrudniać dużo ludzi a to są koszty . Zobacz na komentarze , wszyscy towar otrzymują - ale ten czas oczekiwania. To wszystko tylko moje domniemania.
    Jedynki Piątki eLki i duperelki

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

nastepna aukcja "odwolywacza"
    tutaj zmienil zdanie
    musiał jeszcze raz zmienić zdanie bo obiektyw wystawiony ponownie na allegro. z innego konta, bo tamto jest zawieszone.
    nowa aukcja
    "Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skoku Zobacz posta
    tutaj zmienil zdanie
    musiał jeszcze raz zmienić zdanie bo obiektyw wystawiony ponownie na allegro. z innego konta, bo tamto jest zawieszone.
    nowa aukcja
    Najwyraźniej ktoś się wkurzył i zgłosił problem obsłudze serwisu aukcyjnego. Pewnie zamknęli mu konto za niepoważny powód odwołania aukcji i dobrze.
    Niecierpię takich ludzi, którzy zwodzą innych i kombinują
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Bywalec Awatar maki1000
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skoku Zobacz posta
    tutaj zmienil zdanie
    nowa aukcja
    Witam
    To ja kupiłem ten obiektyw na aukcji gdzie jest napisane "zmieniłem zdanie"
    W sumie to nie widziałem nawet tej aukcji bo obiektyw był wystawiony tu na forum w dziale sprzedaż. Jestem z Rzeszowa więc się spotkałem ze sprzedającym, przetestowałem i kupiłem.
    Wpadło mi niespodziewanie zlecenie w Ratuszu gdzie nie ma za dużo miejsca i z moją 35L bym się nie zmieścił. Cena była ok więc się nawet nie zastanawiałem.

Zlecenie załatwione więc obiektyw idzie pod młotek. Wystawiłem na allegro: to ta druga aukcja z cytatu i dalej poluje na 16-35L II w dobrej cenie.

Także ktoś tu źle coś sobie w głowie wykombinował, nie każda aukcja to wałek :rolleyes:

Pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki1000 Zobacz posta
    Witam
    To ja kupiłem ten obiektyw na aukcji gdzie jest napisane "zmieniłem zdanie"
    W sumie to nie widziałem nawet tej aukcji bo obiektyw był wystawiony tu na forum w dziale sprzedaż. Jestem z Rzeszowa więc się spotkałem ze sprzedającym, przetestowałem i kupiłem.
    Wpadło mi niespodziewanie zlecenie w Ratuszu gdzie nie ma za dużo miejsca i z moją 35L bym się nie zmieścił. Cena była ok więc się nawet nie zastanawiałem.

Zlecenie załatwione więc obiektyw idzie pod młotek. Wystawiłem na allegro: to ta druga aukcja z cytatu i dalej poluje na 16-35L II w dobrej cenie.

Także ktoś tu źle coś sobie w głowie wykombinował, nie każda aukcja to wałek :rolleyes:

Pozdro
    Historyjka pierwsza klasa

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myu.fokeshi Zobacz posta
    ja mam 16-35 II w dobrej cenie -> patrz sprzedam....
    ja mam w lepszej

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
    ja mam w lepszej
    to ja poprosze o namiary (pościgajcie się cenami, to chętnie kupię :-D ) POWAŻNIE
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    to ja poprosze o namiary (pościgajcie się cenami, to chętnie kupię :-D ) POWAŻNIE
    Tez z zaintersowaniem bede sledzil taki wyscig :smile:

Bywalec Awatar maki1000
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaD77 Zobacz posta
    Historyjka pierwsza klasa
    Sugerujesz, że coś sobie wymyśliłem?
    Ja swoje słowa firmuję swoim nazwiskiem, nie jestem anonimowy w sieci jak Ty ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki1000 Zobacz posta
    Sugerujesz, że coś sobie wymyśliłem?
    Ja swoje słowa firmuję swoim nazwiskiem, nie jestem anonimowy w sieci jak Ty ;-)
    Nic nie sugeruję, tylko napisałem, że super historyjka.

Strona 301 z 484 PierwszyPierwszy ... 201251291299300301302303311351401 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów