To już mój drugi post więc nie jestem jednopostowcem który zachwala firmeJako dówód zakupu dostałem fakturę wystawiona przez Ostaszewski Trade Center o NIP 778-142-03-08. I jeszcze jedna rzecz do tych co uważają że OTC jest likwidowane bo taką informację znaleźli w necie. TRZEBA DOKŁADNIE CZYTAĆ (przepraszam za wielki litery). OTC Poznań i OTC POLSKA LTD to nie to samo (wiem bo sam się natknąłem na tą likwidowaną spółkę OTC Polska). Teraz to już w ogóle będziecie myśleć że ja to ten Ostaszewski
a prawda jest taka że porostu nie lubię jak ktoś publikuje coś niesprawdzonego albo coś o czym nie ma pojęcia. Więc jak czegoś nie wiesz lub nie jesteś pewien to się upewnij a nie pisz (tak jak większość dziennikarzy)
Już trzeci postadres to ulica Warszawska 43 61-028 Poznań i data wystawienia to 28 lipca 2010.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a Ty jeszcze zdjęcie aparatu dla jednego z forumowiczówpoza tym aparat nie jest już taki świeżutki
http://img713.imageshack.us/img713/9880/img8144xs.jpg
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
sorry za rozmiar zdjęcia. Powinienem był podejrzeć post
Ostatnio edytowane przez Vitez ; 01-09-2010 o 22:37
Nie chce mi sie więcej juz na ten temat pisać. Więc robie to przedostatni raz.
Dancio, (otc_poznan) to nie jest uczciwy handel. Chcesz być uczciwy to nie kręć nie podszywaj się pod inne logi. Na allegro wyjaśnij, dlaczego nie ma możliwości odebrania towaru osobiście (tylko bez zwalania winy na kuriera) i dlaczego za pobraniem nie wysyłasz.
Ja Cię już sprawdziłem (ma się znajomych w bankach i w krajowym rejestrze dłużników). Rzeczywiście "prawie" nie kłamiesz. Troszkę tylko naciągasz klientów. Ale szacun za pomysłowość. Niestety w obecnej sytuacji kupować u Ciebienie można.
Oczyść się, ale nie na forach tylko na allegro zostaw dowód bezpieczeństwa zakupów u Ciebie. Dorobiłeś się już na tyle że stać Cię na uczciwość.
Pozostałym zainteresowanym w obecnej sytuacjiodradzam kupowania
, drogich losów, za które możecie po kilku m-cach wygrać kilka stówek
.
Chyba, że ktoś lubi hazard
..
Tak,kusi mnie zdradzić kilka szczegółów, ale dam Danciowi szanse rehabilitacji.
8)Tym bardziej, że widzę, że mu zależy..:rolleyes:
[QUOTE=FRILI;862967
Tak,kusi mnie zdradzić kilka szczegółów, ale dam Danciowi szanse rehabilitacji.
8)Tym bardziej, że widzę, że mu zależy..:rolleyes:[/QUOTE]
Ja, jednak poprosze wiecej info od Ciebie w tej sprawie,
po tym co napisałes i co pisało się tu wczesniej to nie jest tylko sprawa między Wami (sam chciałem kupic od niego szkło), a zachwanie w stylu " wiem, ale nie powiem" po tym co już napisałes jest troche...
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)