Strona 297 z 484 PierwszyPierwszy ... 197247287295296297298299307347397 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 961 do 2 970 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Domyślnie

Mój pierwszy post na forum i będzie akurat w sprawie tego otc poznań na allegro. Skorzystałem z jego ofert i kupiłem canona 7d z gripem. Nie będę ukrywał ze się na niego wyczekałem, ale skoro jest ten program kupuj z allegro to nawet jakby zwiał to i tak kasa by była zwrócona. Pomimo długiego czas oczekiwania aparat przyszedł wraz z gripem, wszystko sprawne i nieużywane gwarancja podbita, dowód zakupu dostarczony a w ramach bonusu za długi czas oczekiwania karta extreme III 8gb. Jeśli więc ktoś jest cierpliwy to warto poczekać bo zaoszczędziłem na tej transakcji około 1000zł. I to nie jest żadna reklama tylko tak pisze jakby ktoś miał wątpliwości z zakupem

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Czy to nie dziwne , że ostatnio pojawiają się jednopostowcy zachwalający zakupy u otc lub program allegro?

Thumbs down otc_poznan niestety W LIKWIDACJI !!!

Uwaga bo za chwile ktoś niestety nie dostanie towaru ani pieniędzy :
    Spółka w trakcie likwidacji.
    http://www.krs-online.com.pl/otc-pol...krs-39298.html

Uzależniony Awatar Hubert Multana
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

dziwne, bo tuz pod tabelkami jest informacja "
    Data aktualizacji: 2009-03-23".

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FRILI Zobacz posta
    Uwaga bo za chwile ktoś niestety nie dostanie towaru ani pieniędzy :
    Spółka w trakcie likwidacji.
    http://www.krs-online.com.pl/otc-pol...krs-39298.html
    To jakaś lipa jest - ten KRS jest sprzed 9 lat.
    Stoi jak wół :
    Data wpisu do rejestru przedsiebiorców: 2001-09-10
    Data wykreślenia z rejestru przedsiebiorców: 2001-12-07
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    No właśnie - lektura tego wątku udowodniła mi, że zawsze znajdą się naiwni. Szkoda już więcej pisać na ten temat.
    Nie wiem o co Ci chodzi - przecież ludzie piszą, że dostali sprzęt za który zapłacili :-P a że długo czekali to już inna bajka ( wiedzieli na co się godzą).
    Czy jest ktoś taki komu OTC nie dało ani towaru, ani zwrotu pieniędzy ???
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ja osobiście bym nie kupił towaru na który trzeba czekać 45 dni, ale to już inna bajka.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 01-09-2010 o 15:41 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Domyślnie

Swoją drogą nie wierzę, że OTC tu nigdy nie zajrzał, albo nie trafił choćby przez przypadek.. Gdybym miał taką "firmę", miał uczciwe zamiary itd.. to na pewno zabrałbym głos w swojej sprawie... jakby nie patrzeć dobrego marketingu to on tutaj nie ma...

Ciekawe, kiedy znajdzie się jajcarz, który zarejestruje się jako otc_pozan i "złoży wyjaśnienie"... Może wtedy objawi się prawdziwy?
    Ja chyba tak zaraz zrobię: ogłoszę, że bardzo przepraszam, że zwijam interes, że wstrzymuję wysyłki i wyjeżdżam na Hawaje... Skutki mogą być dwa: ludzie którzy kupują oferowany sprzęt nie są amatorami i szperają w necie - znajdą tego posta i nie kupią - siądzie mu sprzedaż i może wtedy wykona jakieś nerwowe ruchy? Albo się objawi i wszystko wyjaśni... ?
    EOS 90D (w sumie)

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maximus_romanus Zobacz posta
    Mój pierwszy post na forum i będzie akurat w sprawie tego otc poznań na allegro. Skorzystałem z jego ofert i kupiłem canona 7d z gripem. Nie będę ukrywał ze się na niego wyczekałem, ale skoro jest ten program kupuj z allegro to nawet jakby zwiał to i tak kasa by była zwrócona. Pomimo długiego czas oczekiwania aparat przyszedł wraz z gripem, wszystko sprawne i nieużywane gwarancja podbita, dowód zakupu dostarczony a w ramach bonusu za długi czas oczekiwania karta extreme III 8gb. Jeśli więc ktoś jest cierpliwy to warto poczekać bo zaoszczędziłem na tej transakcji około 1000zł. I to nie jest żadna reklama tylko tak pisze jakby ktoś miał wątpliwości z zakupem
    W ramach uwiarygodnienia zdradź nam kto jest wystawcą dowodu sprzedaży i jaki to dowód ? FV , paragon ? i koniecznie podaj NIP wystawcy.
    Z góry serdecznie dziękujemy.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Exclamation

To przecież jasne że zamknął firmę i dalej sprzedaje.

Ryzyko zakupu jest duże. Nawet jak otrzymasz towar możesz, (ale wcale nie musi tak być) w pewnym momęcie usłyszeć dzwonek do drzwi lub dostać wezwanie jako świadek. A towar będzie dowodem w sprawie..

Uczciwy sprzedawca ma uczciwe zasady. otc_poznan stara się być uczciwy "narazie" dla kupujących "Prosze nie wystawiać negatywnych komentarzy". Jak się zrobi gorąco zniknie.
    Zależy mu aby nie było negatywów, bo w ten sposób pula kasy przy zwijaniu interesu będzie większa.
    przykład podobnych działań :
    http://allegro.pl/show_user.php?uid=14223644

Cytat Zamieszczone przez Hubert Multana Zobacz posta
    dziwne, bo tuz pod tabelkami jest informacja "
    Data aktualizacji: 2009-03-23".

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraszan Zobacz posta
    Swoją drogą nie wierzę, że OTC tu nigdy nie zajrzał, albo nie trafił choćby przez przypadek...
    Zajrzał, zajrzał - miałem okazje rozmawiać z tym Panem , i jest doskonale zorientowany w temacie.
    Cytat Zamieszczone przez Kraszan Zobacz posta
    Gdybym miał taką "firmę", miał uczciwe zamiary itd.. to na pewno zabrałbym głos w swojej sprawie... jakby nie patrzeć dobrego marketingu to on tutaj nie ma...

... ?
    Jeżeli przejrzysz dokładnie wątek na pewno w oczy rzuci się Tobie jeden forumowicz , "staż" ok 20 postów-wszystkie na jeden temat ,zgadnij jaki;-)

Strona 297 z 484 PierwszyPierwszy ... 197247287295296297298299307347397 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów