Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klusek00 Zobacz posta
    ...jest przecież Program Ochrony Kupującego...
    Tak, jest taki "program".

...więc kasa wraca, czyż nie ?
    Właśnie chodzi o to że nie za bardzo. Allegro robi absolutnie wszystko aby znaleźć okoliczność która wyłącza daną osobę z ww. programu i trzeba przyznać że są w tym skuteczni.

Ktoś miał przyjemność skorzystania z programu - jakie wrażenia ?
    Negatywne.
    EOS + Speedlite

Domyślnie

Witam wszystkich... Jest to mój pierwszy wpis choć czytam wątki od daaawna lecz nie o tym chciałem napisać. Chciałem napisać o tym programie allegro.
    Kilka miesięcy temu kupiłem na allegro obiektyw canona 17-40 za 1500zl. Kasę wpłaciłem poprzez płacę z allegro i kontak się z gościem urwał. Po upływie czasu (terminu allegro) zgłosiłem sprawę do allegro, wysłałem wszelkie wiadomości kontaktowe z tym gościem. Zdjecia smsów z telefonu, sprawę zgłosiłem na policji, skserowałem dokumenty wypisane na posterunku wszystko wysłałem allegro. Jeszcze jakieś wnioski musiałem z allegro powypełniać... I tyle... Pieniądze otrzymałem na konto wraz z kosztsmi transportu.

Zastanawia mnie tylko jak by ten gość cegłę wysłał czy mógłbym coś zdziałać? pozdrawiam
    z góry przepraszam za literówki jak się jakieś znajdą, pszę z telefonu.

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Ktos zna tego sprzedawce? byłem zainteresowany tym szkłem, ale sie sprzedał

http://allegro.pl/item1196836873.html

a tu niespodzianka:-D
    http://allegro.pl/item1213710125.html
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Domyślnie

Mój pierwszy post na forum i będzie akurat w sprawie tego otc poznań na allegro. Skorzystałem z jego ofert i kupiłem canona 7d z gripem. Nie będę ukrywał ze się na niego wyczekałem, ale skoro jest ten program kupuj z allegro to nawet jakby zwiał to i tak kasa by była zwrócona. Pomimo długiego czas oczekiwania aparat przyszedł wraz z gripem, wszystko sprawne i nieużywane gwarancja podbita, dowód zakupu dostarczony a w ramach bonusu za długi czas oczekiwania karta extreme III 8gb. Jeśli więc ktoś jest cierpliwy to warto poczekać bo zaoszczędziłem na tej transakcji około 1000zł. I to nie jest żadna reklama tylko tak pisze jakby ktoś miał wątpliwości z zakupem

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maximus_romanus Zobacz posta
    Mój pierwszy post na forum i będzie akurat w sprawie tego otc poznań na allegro. Skorzystałem z jego ofert i kupiłem canona 7d z gripem. Nie będę ukrywał ze się na niego wyczekałem, ale skoro jest ten program kupuj z allegro to nawet jakby zwiał to i tak kasa by była zwrócona. Pomimo długiego czas oczekiwania aparat przyszedł wraz z gripem, wszystko sprawne i nieużywane gwarancja podbita, dowód zakupu dostarczony a w ramach bonusu za długi czas oczekiwania karta extreme III 8gb. Jeśli więc ktoś jest cierpliwy to warto poczekać bo zaoszczędziłem na tej transakcji około 1000zł. I to nie jest żadna reklama tylko tak pisze jakby ktoś miał wątpliwości z zakupem
    W ramach uwiarygodnienia zdradź nam kto jest wystawcą dowodu sprzedaży i jaki to dowód ? FV , paragon ? i koniecznie podaj NIP wystawcy.
    Z góry serdecznie dziękujemy.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Uprawnienia umieszczania postów