Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Lukas87
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Canona Fan, chciałem tylko prosić żebyś używał przecinków i kropek bo ciężko się czyta Twoje posty.
    R6 II + R | RF 24-70 f/2.8 + RF 50 f/1.8 + EF 70-200 f/2.8 IS II

Zablokowany

Domyślnie wielki szum a zrynny nic nieleci

a co tu podejrzanego ma byc kupił ktos u neigo sprzet oszukał kogos , zamkneli mu konto jesli gosc kupuje tak jak sadze czyli nawet zbeirajac kase moze kupic w jednej chwili 20 szt lustrzanek to niema jak jest do rpzebicia z kasa i cena a jak podpina sie pod dystrybutora ktory zawala cala polska towarem to sadze ze ma 1 szt kilkadziest zloty zysku wiec po co sie ludziska spuszczacie tutaj i rozpisujecie na ten temat spróbójcie sami w takim razie ja dostawlem fv wiem gdzie jest firma jest w necie mozna ja spradzic za 10 zl zamawiacie sobie caly raport i final wlaki sa na firmy i na slupy i powstaja dzis a za 2-3 miesiace ich niema proste pozatym po komentarzach widac ze towar dochodzi nawet jak ma to byc 2 miechy to za cene 6500 za 5 d moge czkeac niekupie sprzetu za 8400 w fotoit bo nawet porzycajac sasiadowi 6,5k to w meisaic mi nieodda lichwy czyli 2 k więcej a to jak to jes trobione to kazdy ma swój pomysł na to wiem jedno gosc odpisuje na maile czyli siedzi przy kompie tak jak zrobi walek zniknie dzi sorgany szybko dzilaja nawet w sieci dojda co gdzie z kim i za ile a jak mowiłem na necie az chuczy od nicku otc i robi sei tym samym darmowa reklama
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a co sie stalo z lordem grf chyba pisal ze do wtrorku mial meic sprzet odebrał go bo co s pisal ze na policje idzie jesli jest niech opisze co tam sie stalo
    Ostatnio edytowane przez Canona Fan ; 07-08-2010 o 12:42 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów