Strona 283 z 484 PierwszyPierwszy ... 183233273281282283284285293333383 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 821 do 2 830 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Coś już napisał

Domyślnie

A ja myślę że gość może inwestować te pieniądze na krótko i dużym zyskiem (np. tzw. "lichwa" lub inne podobne procedery) i wystarczająco się na tym odbije. Póżniej ściąga sprzęta kanałami jakimiś swoimi i tak jest do przodu. Nie warto by tego ciągnąć taki czas. Takie coś się robi raz i szybko no i pozamiatane. Komentarze od kupujących aparaty już są. W sumie wychodzi 1-1,5 m-ca. Długo, ale jak ktoś ma kasę i może zainwestować to na cenie zakupu jest duuużo do przodu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez copyman Zobacz posta
    A ja myślę że gość może inwestować te pieniądze na krótko i dużym zyskiem (np. tzw. "lichwa" lub inne podobne procedery) i wystarczająco się na tym odbije.
    ...I wszędzie o tym trąbi? Moim zdaniem najbliżej prawdy jest MMM
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Coś już napisał Awatar myu.fokeshi

Domyślnie

[QUOTE=AMMarshall;850347]
    Zastanawiam się jednak, czy ktokolwiek z kolegów, koleżanek poinformował o tych spostrzeżeniach Allegro... ?
    QUOTE]

tak ja informowalem ich o tym, ze podejrzewam tutaj przekret, na co mnie kompletnie zlali informacja zwrotna, ze nie widza tu nic podejrzanego

jak to mowia, madry polak po szkodzie...i to sie kur...nigdy w tym kraju nie zmieni

ps. zmiana taktyki OTC ? wystawia aukcje za pobraniem, tylko takie dziwne to pobranie
    http://allegro.pl/item1180102152_can..._pobranie.html

Zablokowany

Domyślnie otc

a ja sadze ze to co psizecie to tylko kaczka i wiedzac lub nie robicie gosciowi mega reklame w sieci bo tak naprawde kazdy mzoe sprawdzic sobie firme spolke dzila chyba neiwiem od 3-4 lat sprzet sprzedaje na alegro tak ich ilosciach od pazdziernika tamtego roku sa komenty wiec jak jest mozliwe tak dlugie dokladanie do interesu lub wyczekiwanie na wyjazd na wycieczke he uwazac mozna ze gosc sie przeliczyl z oferta i neidaje rady stad ma bałagan w wysylkach po komentach to widac ze inne pozytywy dostawaj w terminie a inni czekaja po 40 dni czyli poltora meisaica neiwiedziec czemu moze ci oczekujacy poprostu siedza cicho niedzownia a reszta straszy policja i wysylki sa natychmiastowe

Coś już napisał Awatar myu.fokeshi

Domyślnie

a ja sadze, ze kupiles u niego sprzet i sam siebie oklamujesz, ze nie widzisz w tym nic podejrzanego

Coś już napisał Awatar Lukas87
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Canona Fan, chciałem tylko prosić żebyś używał przecinków i kropek bo ciężko się czyta Twoje posty.
    R6 II + R | RF 24-70 f/2.8 + RF 50 f/1.8 + EF 70-200 f/2.8 IS II

Zablokowany

Domyślnie wielki szum a zrynny nic nieleci

a co tu podejrzanego ma byc kupił ktos u neigo sprzet oszukał kogos , zamkneli mu konto jesli gosc kupuje tak jak sadze czyli nawet zbeirajac kase moze kupic w jednej chwili 20 szt lustrzanek to niema jak jest do rpzebicia z kasa i cena a jak podpina sie pod dystrybutora ktory zawala cala polska towarem to sadze ze ma 1 szt kilkadziest zloty zysku wiec po co sie ludziska spuszczacie tutaj i rozpisujecie na ten temat spróbójcie sami w takim razie ja dostawlem fv wiem gdzie jest firma jest w necie mozna ja spradzic za 10 zl zamawiacie sobie caly raport i final wlaki sa na firmy i na slupy i powstaja dzis a za 2-3 miesiace ich niema proste pozatym po komentarzach widac ze towar dochodzi nawet jak ma to byc 2 miechy to za cene 6500 za 5 d moge czkeac niekupie sprzetu za 8400 w fotoit bo nawet porzycajac sasiadowi 6,5k to w meisaic mi nieodda lichwy czyli 2 k więcej a to jak to jes trobione to kazdy ma swój pomysł na to wiem jedno gosc odpisuje na maile czyli siedzi przy kompie tak jak zrobi walek zniknie dzi sorgany szybko dzilaja nawet w sieci dojda co gdzie z kim i za ile a jak mowiłem na necie az chuczy od nicku otc i robi sei tym samym darmowa reklama
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a co sie stalo z lordem grf chyba pisal ze do wtrorku mial meic sprzet odebrał go bo co s pisal ze na policje idzie jesli jest niech opisze co tam sie stalo
    Ostatnio edytowane przez Canona Fan ; 07-08-2010 o 12:42 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luke87 Zobacz posta
    Canona Fan - nie jesteś przypadkiem z OTC?
    tak to ja otc poznaniak pytam sie o co tu chodzi i nic i nikt mi odpowiedzi nieudziela wszyscy pisz ao jakis piramidach i o wałkach a sprzedaz idzie na calego towar ludziska odbieraja za niesamowite ceny i wala negaty po tym ze maja pretensje do siebei z ekupili sprzet o 1,5 k taniej wiec wytlumaczcie mi to o co tu lata bo jak nie to pojade do samegootc i gowywloke z tej nory jak mnie ma przewieśc na moja ciezko wypracowana kase wiec piszcie suzkam ludzi ktorzy sa prze zneigo oszukani proste

Coś już napisał

Domyślnie

W Poznaniu go juz nie szukaj Wynieśli się gdzieś do dolnośląskiego podobno i maja otwierać wkrótce normalny sklep internetowy - tyle wiem , bo mnie samego to zaciekawiło i postanowiłem rozpytać tu i tam Najgorsze (a może najlepsze) jest to że nikogo jeszcze nie oszukał , nie zabrał siana , nie zniknął i się nie ukrywa. Kontakt zgościem jest - rozmawiałem z nim nawet. Oczywiście szczegułów nie poda co i jak , ale gość dość konkretny jest jak się z nim rozmawia. Ogólnie temat dla TVN Trzeba by jakiś dziennikarzy napuścić na jego trop Myślę jednak że dopóki kogoś nie wykiwa , nikt tematu nie podejmie ...

Zablokowany

Domyślnie

o dziwo tylko przyznam ze z canonami nieidzi emu najlpeiej ale za nikony d700 ma same pozytywy wiec masło maslane ale co wiecei gdzie maja tą siedziby czy nie przeciez to firma spółka gdzies musz abyc to nie prywatny kowalski ?? dziwota

Strona 283 z 484 PierwszyPierwszy ... 183233273281282283284285293333383 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów