http://allegro.pl/item1177139310_can...on_polska.html
to drugie zdjecie rzadziskad oni wytrzasneli ten fotomontaz?
http://allegro.pl/item1177139310_can...on_polska.html
to drugie zdjecie rzadziskad oni wytrzasneli ten fotomontaz?
Na stronie "o mnie" napisał że "ŚREDNIO 15-20 dni roboczych" więc równie dobrze zgodnie z tym zapisem może przysłać w terminie 45 dni roboczych (ok. 60 kalendarzowych). Wydłużający się z czasem termin oczekiwania logicznie wynika z konstrukcji tego przekrętu. Ponieważ z czasem gość ma coraz większe straty na dopłacaniu do sprzedaży więc musi znaleźć więcej nowych kupujących którzy zasilą piramidę co zabiera więcej czasu.
O tym że jest to przekręt świadczy:
1. Absolutny brak możliwości odbioru osobistego.
Tłumaczenie że wysyła firmą kurierską z magazynu nie wyjaśnia czemu otc_poznan nie chce się zgodzić na to żeby firma kurierska przesłała towar z magazynu do otc_poznan skąd klient mógłby sobie odebrać osobiście.
2. Wymóg 100% wpłaty jako gwarancji odbioru sprzętu. Wpłacenie zaliczki np. 5% wartości sprzętu powinno być wystarczającą gwarancją ale otc_poznan się na to nie zgadza.
W tej chwili gość przyzwyczaja potencjalnych kupujących że oczekiwanie na towar jest długie. Kiedy zniknie, większość będzie naiwnie czekać te 45 dni roboczych, a on będzie mieć czas żeby się gdzieś zaszyć z kasą.
Proponuję spojrzeć na najnowsze komentarze sprzedawcy otc_poznan. Już nie jest tak różowo jak kilka tygodni temu...
EOS + Speedlite
Faktycznie otc_poznań dostał pare negatywów, ale wszystkie ze względu na długi czas, a nie brak towaru.
Poza tym znacznie rozszerzyli ofertę foto, niedawno widziałem tylko 7D, teraz kilka obiektywów, 550D, nikony, nawet sony nex. A ceny po prostu piękne.
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
fakty oglądaj![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971