Może masz rację i się czepiam.Zamieszczone przez Parteq
Nie pasuje mi tylko ładowarka i opis niby dużo informacji, ale nic o pochodzeniu samego aparatu.
Może masz rację i się czepiam.Zamieszczone przez Parteq
Nie pasuje mi tylko ładowarka i opis niby dużo informacji, ale nic o pochodzeniu samego aparatu.
Witam !
Gdzies tu napotkalem sie na link do stron gdzie mozna sprawdzic nr fabryczne /seryjne aparatów ale nie mogo tego znalezc.Czy ktos pomoze?
albo to nie tu?
pozdrawiam
bonny
Are you brave enough?
Nie rozumie dlaczego uważasz mój temat za podejrzanyZamieszczone przez GaGacek
Napewno nie jest to miłe:-(
moze chodzi o to ze kupiles aparat na allegro i nie dostalem go z pudelkiem ( orginalmym) wiec mozna pomyslec ze ktos go ukradl... chociaz tez mozna sie mylic.
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Raczej wątpliwe żeby był kradziony. Kupiony od super sprzedawcy w stanie idealnym z wszystkimi papierami i akcesoriami. Odbierałem go osobiście w sklepie.Zamieszczone przez FOTOGRAF
chyba ze tak, pewnie poprostu zagubil karton i tyle. po sprawie:-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Idzie to jakoś sprawdzić??? Ja go kupiłem jako fabrycznie nowy i bardzo byłbym niezadowolony jeśli miałby to być refurb.Zamieszczone przez Vitez
Charakterystyczna cecha refurba to brak oryginalnego pudelka i gwarancja sprzedawcy a nie producenta. Gdyby to byla lustrzanka to stan migawki by ci wiele powiedzial a czy w kompaktach jest podobny licznik (odczytywalny tylko w serwisie) to nie wiem.Zamieszczone przez hellin