Nie Ty jedyny, a im dłużej działa tym to jest bardziej dziwne.
Nie Ty jedyny, a im dłużej działa tym to jest bardziej dziwne.
ja sam chce kupic u niego tv tylko nie jestem pewien, nawet jezeli bym musial czekac 2tyg i miec na plusie 1000zl to oplaca sie.. tylko jezeli to przekret to odpada
Wypraszam se stwierdzenie że niby jestem otc. Pytanie brzmiało czy ktoś ma jakieś doświadczenie z programem ochrony kupujących? Więc się na ten temat wypowiedziałem.
Czy kupiłbym u otc? Chciałem... Kusi cena... Ale żeby przechodzić znów to samo co poprzednio, to dziękuję... Na razie czekam może ktoś tu tą sprawę rozwiąże. Na razie mam czym zdjęcia robić.
I raz jeszcze zaznaczam, na tą chwilę zdrowy rozsądek podpowiada, że lepiej u tego Pana zakupów nie robić...!
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez smegool ; 03-09-2010 o 22:14 Powód: Automerged Doublepost
Jak już pisałem na poprzedniej stronie: z 5dMk2 jest generalnie problem jeśli chodzi o dostępność. Cena stale rosła do góry i zrobił się dla sprzedającego problem żeby wysłać do ludzi sprzęt, który zamówili w o wiele niższych cenach. Co ja się jednak będę rozpisywał, skoro można o tym poczytać w innym temacie.
Cóż, zarejestrowany jestem długo, jednak piszę mało, można mnie uznać więc za jednopostowca. Ale do rzeczy:
Moim zdaniem czar OTC w pewnym momencie pryśnie, oczywiście w momencie gdy zamówionych będzie jednocześnie kilkanaście C5MKII oraz inne wartościowe sprzęty. A sprzedaż innych tańszych towarów to tylko sposób na kilka pozytywów na Allegro. Dla mnie wiarygodny sprzedawca, to ten który daje możliwość odbioru osobistego.
Była mowa o jednopostowcach chwalących otc.
Ty raczej bałbyś się z nim robić interesy, więc to raczej głos zdrowego rozsądku.
A,i jeszcze jedno.
Towary kupuje od hurtowni z 30 dniowym terminem płatności, a klienci czekają na sprzęt jeszcze dłużej. W pewnym momencie przestaję płacić hurtowniom (2 lub 3) i przestaję wysyłać towar do klientów. Ostatnia transza towaru od Hurtownika jest ogromna bo jak twierdzę towar mi dobrze schodzi. Zostaje mi sprzęt i pieniądze. Całkiem możliwe iż obecnie sprzęt jest sprzedawany poniżej kosztów zakupu. To stara metoda oszustów. Poczekamy zobaczymy
Ten proceder trwa tak długo że już dawno hurtownicy by go zdążyli złapać i namierzyć przy jego czasie wysyłki. [B]FRILI/B] mógłby coś więcej powiedzieć niż tylko się chwalić że zna, wie i nie powie. Mentalność prezesa PiS-u po prostu... A w to że sam OTC się wypowie na tym forum - głęboko nie wierzę.
on nawet pewnie nie wiem o takim watku