moze chodzi o to ze kupiles aparat na allegro i nie dostalem go z pudelkiem ( orginalmym) wiec mozna pomyslec ze ktos go ukradl... chociaz tez mozna sie mylic.
moze chodzi o to ze kupiles aparat na allegro i nie dostalem go z pudelkiem ( orginalmym) wiec mozna pomyslec ze ktos go ukradl... chociaz tez mozna sie mylic.
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Raczej wątpliwe żeby był kradziony. Kupiony od super sprzedawcy w stanie idealnym z wszystkimi papierami i akcesoriami. Odbierałem go osobiście w sklepie.Zamieszczone przez FOTOGRAF
chyba ze tak, pewnie poprostu zagubil karton i tyle. po sprawie:-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Idzie to jakoś sprawdzić??? Ja go kupiłem jako fabrycznie nowy i bardzo byłbym niezadowolony jeśli miałby to być refurb.Zamieszczone przez Vitez
Charakterystyczna cecha refurba to brak oryginalnego pudelka i gwarancja sprzedawcy a nie producenta. Gdyby to byla lustrzanka to stan migawki by ci wiele powiedzial a czy w kompaktach jest podobny licznik (odczytywalny tylko w serwisie) to nie wiem.Zamieszczone przez hellin
O obiektywach wiem prawie wszystko
To tez wyglada ciekawie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=89494135
sam aparat bez akumlatora karty pamieci... wyglad tez wiele mowi.
obiektywy tanie bo sa uskodzone...
A dlaczego korpus R5 jest tani?Zamieszczone przez FOTOGRAF
![]()