Chyba niezly wałek ..
http://www.allegro.pl/item1121614775...tended_pl.html
Biorac pod uwage ze nawet UPGRADE kosztuje znacznie wiecej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A teraz sie pojawila info o ESD (co chyba tyczy sie wersji Edu)
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 11-07-2010 o 15:42 Powód: Automerged Doublepost
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
a ja nie napisze konkretnej aukcji, ale chodzi o moje aukcje. praktycznie do kazdej aukcji dostaje pytanie od nigersow, zebym im szybko wysłać obiektyw do afryka. I ich beszczelność poszła już tak daleko, ze wrzucaja swoj lamany angielski do google translatora i dostaje prawie po polsku wiadomoscnp to:
Witam,
Dzień dobry, mam problem i ciekawe w natychmiastowego zakupu obiektywu. Po kilku uwagę na ogłoszenie zamieszczone na stronie internetowej, mój klient jest naprawdę w nim zainteresowanie, ale daj mi znać najlepsze ceny sprzedaży w walucie EUR lub w złotych polskich. I mam nadzieję, że to w dobrym stanie?? Będą oczekiwać szybką odpowiedź jak najszybciej.
Dzięki.
to jest jakaś plaga, nie wiem czy im sie to oszustwo caly czas udaje, ale mnie wkur*** bo ciagle dostaje maila. Nastepnym razem sprobuje nie wpisac maila w opisie to moze nie beda mieli do niego dostepu.
ps. jak widac otc_poznan caly czas dzialaciekawe...wrecz niesamowite
Oferent pewnie z Nigerii![]()
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
Ja też takie dostawałem.
O co tu chodzi?
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
Mnie też to spotkało.
Właśnie,może ktoś zna zagadnienie z tą wysyłką do Afryki?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Edit:Zdaje się,że Jacapa coś wie.
Ostatnio edytowane przez mamiyka ; 13-07-2010 o 21:28 Powód: Automerged Doublepost
Jednym zdaniem , trzymać się z daleka , bardzo daleka.
Jacek Paduszyński
W ten sposób usiłują oszukać nie tylko sprzedających sprzęt elektroniczny.
2 tygodnie temu koleżanka wystawiła ogłoszenie sprzedaży sukni ślubnej na jednym z trójmiejskich portali i otrzymała właśnie taką ofertę...
A najlepsze jest to, że nie robiliby tego, gdyby ludzie się nie dali nabierać, więc jednak jakiś odsetek naiwnych jest.