Strona 256 z 484 PierwszyPierwszy ... 156206246254255256257258266306356 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 551 do 2 560 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Jaki ładny ma nick.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Niech no zgadnę...:
    - świętokrzyskie...
    - stały tekst: "Sprzęt bardzo zadbany, używany z czystą kulturą, za co odwdzięczył się pięknymi zdjęciami, oraz NIEZAWODNOŚCIĄ."
    - aukcja zakończy się uszkodzeniem sprzetu i odwołaniem ofert...

Prawdziwy nick zaczyna się na "c"?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Niech no zgadnę...:
    - świętokrzyskie...
    Nawet tego nie trzeba, ogłoszenia tego patologicznego kłamcy można poznać bez lokalizacji i zdjęć nawet.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Początki nałogu Awatar GhostRider
    Miasto
    Tarnow - okolice

Domyślnie

Niech no zgadnę...:
    - aukcja zakończy się uszkodzeniem sprzetu i odwołaniem ofert...
    No przecież ostatnia aukcja zakończyła się zwycięstwem jednego z allegrowiczów ...podstawionego
    Moje zdjęcia na forum
    7d 17-35 18-135STM 35/2 50/1.8 85/1.8 100/3.5 70-200/4 580EXII
    http://jaceklosko.blogspot.com/

Bywalec Awatar maczkus
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

O co chodzi z tym Conrado? Sprzedaje lewy sprzet? Niedzialajacy? Wysyla cegle zamiast sprzetu?

Kazdy tutaj po nim jedzie i nie wiem czemu, opis aukcji jest ok - preferuje odbior osobisty wiec chyba nie ma problemu - mozna przetestowac sobie wszystko przed odbiorem. Moze mnie ktos wtajemniczyc czym ten koles zasluzyl sobie na miano oszusta?

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maczkus Zobacz posta
    O co chodzi z tym Conrado? Sprzedaje lewy sprzet? Niedzialajacy? Wysyla cegle zamiast sprzetu?

Kazdy tutaj po nim jedzie i nie wiem czemu, opis aukcji jest ok - preferuje odbior osobisty wiec chyba nie ma problemu - mozna przetestowac sobie wszystko przed odbiorem. Moze mnie ktos wtajemniczyc czym ten koles zasluzyl sobie na miano oszusta?
    Zalicytuj. Ciesz się, że wygrywasz "supernówke nieśmiganą" warta 20 kilo, za 1,5, a potem dostaniesz maila, ze Twoja, najwyższa oferta zostala odwołana.
    O zgodnosci opisu z prawda nie bede wspominał.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Coś już napisał Awatar droog
    Miasto
    kraków

Domyślnie

odnosnie OTC i 5d za 6450

od tygodnia kontaktuje sie z gosciem, odpowiada na co 3 maila, telefon w zeszlym tygodniu mial wylaczony, uruchamiala sie tylko sekretarka ze maja powodz (?) i przenosza magazyn i od poniedizalku mozna dzwonic.
    dzwonie dzis, po 5 razie udalo mi sie (albo zajete albo nie odbiera), podobno juz troche tych 5d sprzedali, dzis wysylaja wiec za niedlugo powinny byc komentarze.

generalnie musze go prosic przez telefon aby mi odpisal na maila, jako ciekawostke powiem,ze lampe 580ex wycenil mi na 1100zl a grip do 5d na 1000zl

pytalem o aukcje 5d za 5800zl, powiedzial, ze czasem daja w licytacji aparat, czasem na tym traca, czasem nie..

generalnie ja chyba odpuszczam tego sprzedawce, smierdziec mi to zaczyna juz mocno, jak cos jak komus uda sie kupic taniej to gratuluje, ja chyba wole doplacic to 500-1000zl i spac spokojnie.

szacujac to, co chcialem wziasc to za 10k mam sprzet ktory normalnie kosztowalby ok 13k.. a to chyba jest spora roznica
    WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

- stały tekst: "Sprzęt bardzo zadbany, używany z czystą kulturą, za co odwdzięczył się pięknymi zdjęciami, oraz NIEZAWODNOŚCIĄ."
    Wcześniej miał jeszcze sprzęt od cioci z USA , ale chyba ciocia się na nim poznała bo już sprzętu nie przysyła :-D. Teraz sprzedaje najczęściej swój osobisty, zadbany od nowości. :wink: i bardzo często zmienia system.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Dopiero zaczyna Awatar GTeam

Domyślnie

Ludzie mają dziwne zajęcia... nie ma na co kasy wywalać tylko na wystawianie drogich aukcji i jeszcze płacenie prowizji od sprzedaży... Strasznie dziwny koleś.
    Chyba poza zabawą i kosztami nic z tego nie ma...
    Duża czarna puszka z napisem Canon + stałki + zuuumy + jakieś świeczki i inne gadżety/śmieci. Rozwijam listę sprzętu szybciej niż umiejętności...

-------------

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Ma prawie darmową reklamę.
    Odwołujac oferty, nie placi prowizji od sprzedaży, tylko koszty wystawienia aukcji. Kupujący poza aukcją zaś, nie ma mozliwości opisania "jak bardzo zadbany i niezawodny" jest sprzęt, który kupił.
    Reasumując, to jest człowiek, który żeruje na ludzkiej łatwowierności i naiwności.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 256 z 484 PierwszyPierwszy ... 156206246254255256257258266306356 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów