Strona 252 z 484 PierwszyPierwszy ... 152202242250251252253254262302352 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 511 do 2 520 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    oczywiście zgoda jeśli patrzymy wyłącznie na aukcje zakończone z linka, który podał kolega, ale on sprzętu foto w takich cenach nie sprzedaje od 3 tygodni ... a ja jeszcze nie widziałem komentarza od osoby , która takowy sprzęt zakupiła. Zawsze zwracały moją uwagę wyłącznie komentarze za tv sony i nic poza tym.
    No nieważne, nie mój problem...
    To tez dziwne. Jeśli - załóżmy - aukcje wygrywają podstawione osoby, to jedynym sensem płacenia prowizji allegro (od 6450 PLN to jest 112,25 PLN prowizji) jest potencjalny, grubszy wałek. Więc, jeśli nie ma żadnych komentarzy za sprzęt foto, to... Micles, Ty jesteś z Poznania, kup na próbę
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    To tez dziwne. Jeśli - załóżmy - aukcje wygrywają podstawione osoby, to jedynym sensem płacenia prowizji allegro (od 6450 PLN to jest 112,25 PLN prowizji) jest potencjalny, grubszy wałek. Więc, jeśli nie ma żadnych komentarzy za sprzęt foto, to... Micles, Ty jesteś z Poznania, kup na próbę
    Anonimowość licytujących na allegro uniemożliwia zapytanie "zwycięzców" wcześniejszych aukcji

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Anonimowość licytujących na allegro uniemożliwia zapytanie "zwycięzców" wcześniejszych aukcji
    Dlatego, pomysł serwisu z ukrywaniem nazw mi się nie podoba i nigdy nie podobał. Służy bardziej sprzedającemu, niż kupującym.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź
    Entuzjastyczny Neofita

Domyślnie

tyle razy człowiek ryzykował i wszystko było OK teraz chyba bardziej będę uważał żeby nie usłyszeć przepraszam
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Trochę offtop będzie...
    Może ja jakiś dziwny jestem, ale czegoś nie rozumiem. Tyle osób jest zainteresowanych Canonem 5D mkII za ~500zł mniej niż normalnie mimo ryzyka nacięcia się na kompletny wałek?
    Naprawdę te 500zł robi aż taką różnicę przy kupnie sprzętu za 7 tysięcy? To już chyba lepiej się wyjdzie kupując używkę w idealnym stanie...

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bytheway_r Zobacz posta
    Tyle osób jest zainteresowanych Canonem 5D mkII za ~500zł mniej niż normalnie mimo ryzyka nacięcia się na kompletny wałek?
    Eeee... A widziałeś tu takich, co zaryzykowali? Jak na razie, ja nie widziałem, ale może coś przeoczyłem.

BTW, 500 zł mniej niż normalnie... Gdzie sprzedają 5dII normalnie za 6.950?

---Moje zdjecia na FB---

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Eeee... A widziałeś tu takich, co zaryzykowali? Jak na razie, ja nie widziałem, ale może coś przeoczyłem.

Czasem jak dobrze poszukasz "Allegro" to trafisz super okazję.
    Mi się trafiła przedwczoraj aż o 650 zł mniej niż normalnie, z zerowym przebiegiem oraz pełną gwarancją Pl...od ręki.
    Pucha i słoki

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

za 7k kupisz na allegro , w sumie teraz mam oferte 6700 ale czekam heh , trzeba polować za używanym a to nie łatwa sprawa
    no comment...

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Napisałem gdzieś, że ktoś kupił? Chodziło mi tylko o to, że nadzwyczaj dużo zainteresowania wzbudziła ta oferta.

Nie 500zł, ale myślę, że za 600zł by się dało:

http://www.allegro.pl/item1038788376...1_213_674.html

Dostajesz towar z pewną gwarancją Canona, sprzęt z normalnego sklepu. Można odebrać osobiście bez problemu też.

Mam do nich blisko, jak chcesz to Ci mogę nawet zdjęcia sklepu zrobić kiedyś;-). Ba, nawet 2 razy widziałem jak u nich ludzi kupowali 5D, zazwyczaj z jakimiś L-kami. Łączna kwota dość porażająca dla takiego amatora jak ja.

Strona 252 z 484 PierwszyPierwszy ... 152202242250251252253254262302352 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów