Strona 248 z 484 PierwszyPierwszy ... 148198238246247248249250258298348 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 471 do 2 480 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja napisałem tylko o czerwonej lampce, która powinna się każdemu zapalić w tym przypadku. Ja też poczekam 2 tygodnie, będę miał pod nosem ceny niższe niż hurtowe .

Panowie, takich cudów w tej branży nie ma.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Coś już napisał Awatar Lukaasz
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie jestem sprzedawcą i się nie znam, ale wydaje mi się, że łatwiej jest wydać produkty na miejscu niż, pakować i wysyłać. Nie mam racji? :P

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To zależy. Do wydawania towaru trzeba mieć przynajmniej jakiś salonik, trzeba być tam o jakiejś określonej porze. A tak to zamawiasz kuriera (chyba, bo jak do jednej paczki idzie zamówić, to i do miliarda też ), przyjeżdża dajesz mu sprzęcicho i z głowy.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lukaasz Zobacz posta
    wydaje mi się, że łatwiej jest wydać produkty na miejscu niż, pakować i wysyłać. Nie mam racji? :P
    Masz absolutną rację.
    Micles, nie teoretyzuj.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mówicie o bezpośrednim zakupie na miejscu? Bo jak chodzi tylko o odbiór, a sama kasa przelewem, to dochodzi również zabawa w sprawdzanie tożsamości człowieka, który przyszedł po odbiór. Ja jednak wolałbym wysłać i "mieć z głowy".

Coś już napisał Awatar myu.fokeshi

Domyślnie

tylko, ze czajnik to nie sprzet za kilka tysiecy zlotych tak? nie podaja adresu firmy, tylko kontakt telefoniczny i mailowy...Ostatnio mialem okazje byc poszkodowanym przez wymienianego w tym watku Grzegorza Wisniewskiego. Gosc przez telefon mnie zapewnial, ze nie jest oszustem i oczywiscie sprzet dostane...Oszust nigdy nie powie, ze chce Cie naciagnac na kase tyle mnie to nauczylo. Choc zwrot kasy dostalem to niesmak pozostal. Moim zdaniem to smierdzi i nie ma napalajcie sie tylko realnie oceniajcie ta sytuacje, bez emocji. Mowi, ze powstanie sklep? poczekamy, zobaczymy...

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    To zależy. Do wydawania towaru trzeba mieć przynajmniej jakiś salonik, trzeba być tam o jakiejś określonej porze. A tak to zamawiasz kuriera (chyba, bo jak do jednej paczki idzie zamówić, to i do miliarda też ), przyjeżdża dajesz mu sprzęcicho i z głowy.
    Faktycznie, w przypadku zamawiania kuriera nie trzeba być o określonej porze. Trzeba być cały czas, bo nigdy nie wiadomo kiedy przyjedzie ;-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Możesz sobie wybrać nawet półgodzinny przedział czasowy, w którym ma przyjechać. Jak mu nie pasuje (jest akurat koło twojego domu, wcześniej albo później) , to dzwoni i się pyta, czy ci pasuje. Jak nie, to przyjeżdża o umówionej godzinie.

Dobra, można nie zamawiać kuriera, można raz dziennie wybierać się do oddziału kurierskiego, whatever.

Od dawna już wiadomo, że okazja czyni złodzieja. Odbiór osobisty to bardzo duże pole do popisu dla fachowca.

Coś już napisał Awatar myu.fokeshi

Domyślnie

Micles, dziwny masz tok myslenia. Kupuje dosyc duzo przez internet. ZAWSZE! kiedy ktos odmawial odbioru osobistego wychodzilo jakies oszustwo...Byc moze nie jest to regula, ale to daje duzo do myslenia i lepiej wstrzymac sie jakis czas z zakupem, tak po prostu, z ostroznosci. Jezeli chcesz zaryzykowac, to sprobuj. taka jest moja opinia

Początki nałogu Awatar szymekgd
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myu.fokeshi Zobacz posta
    Micles, dziwny masz tok myslenia. Kupuje dosyc duzo przez internet. ZAWSZE! kiedy ktos odmawial odbioru osobistego wychodzilo jakies oszustwo...Byc moze nie jest to regula, ale to daje duzo do myslenia i lepiej wstrzymac sie jakis czas z zakupem, tak po prostu, z ostroznosci. Jezeli chcesz zaryzykowac, to sprobuj. taka jest moja opinia
    Tez kupuje duzo przez internet/alledrogo i brak odbioru nigdy nie byl problemem gdy byla atrakcyjna cena zakupu, przeciez przestrzen magazynowa w dobrej lokalizacji jest droga i ma wplyw na cene towaru, dlatego tez duzo firm wysyla towar z innych lokalizacji niz siedziba..Najciekawiej bylo jak kupilem wozek dla dziecka w firmie na poludniu Polski, a paczka zostala nadana z polnocy
    CANON EOS 40D z dodatkami

Strona 248 z 484 PierwszyPierwszy ... 148198238246247248249250258298348 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów