Po plotkach o nowych, jasnych, stałych L-kach (zazdroszczę Nikosiom 200/2 VR) ja się do nowej puszki nie palę. Chciałbym tylko zobaczyć te numery.Zamieszczone przez iczek
Po plotkach o nowych, jasnych, stałych L-kach (zazdroszczę Nikosiom 200/2 VR) ja się do nowej puszki nie palę. Chciałbym tylko zobaczyć te numery.Zamieszczone przez iczek
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 30-12-2005 o 15:39
Zamieszczone przez gietrzy
Czyli jednak nie podal ci numerow seryjnych... mial ci pokazac sprzet na zywo bys sobie sprawdzil numery, ale potem powiedzial ze ma juz klienta - umowionego na godzine przed toba.
Rzeczywiscie sensowne... a zarazem calkiem sprytne.
jak zazwyczaj, zero o dodatkowym wyposazeniu, suche informacje skopiowane z sieci, sprzedawca sprzedajacy super sprzet i udajacy ze nic o nim nie wie i niska cena, w tym wypadku 20d + 28-135 IS
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83640094
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
widziałem to wczoraj i jakoś strasznie tanio mi się wydało...
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
dokładnie, też to wczoraj widziałem.. tylko że nie znam się na szkiełkach i nie wiem co to jest.. a szukać mi się nie chciało.. dobre to szkiełko jest?
Zamieszczone przez Routlaw
czy dobre optycznie, niewiem, ale IS i USM winduja jego cene raczej wysoko:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83591644
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
no to 20D za mniej niż 2tysie... okazja promocja...![]()
Skoro cyt" Aparat sprowadzony z USA kupiony w zeszły roku stan idealny" to warto zapytać o ładowarkę. Przecież rok czasu nie "jechał" na akumulatorze?Zamieszczone przez thorin
Allegro ma taką specyfikę, można kupić tanio i niekiedy nie zna się pochodzenia. Ja mam taką wyrobioną regułę, która ucierała się przez kilka lat, że jak puszcza się coś od 1 zł najwięcej można na tym zarobić.Prawdziwa aukcja zaczyna się na 10 minut przed zakończeniem aukcji, "jazda".
Rozpatruje tę aukcję pod kątem ceny a nie legalności pochodzenia. :cool:
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX
Zamieszczone przez Zaku
zle nikomu nie zycze, dlatego bede zyczyl dobrze, jakby Tobie nie daj Panie Boże tez kiedys machneli sprzet to cwaniaczkowi ktory Ci go skroi, zycze setki klientow tak zafascynowanych cena jak Ty...
ten watek unaocznia ze sprzet ma pradopodobnie lewe pochodzenie, a nie jest tablica do wieszania atrakcyjnych ogloszen...
pozdrawiam
krzysiek