No to jutro coś więcej napiszęZamieszczone przez Coronado
![]()
No to jutro coś więcej napiszęZamieszczone przez Coronado
![]()
Zamieszczone przez gietrzy
jakby co, to zapytaj gdzie kupują adidasy?![]()
![]()
Zamieszczone przez Arkan
Robert - to moze napiszmy do niego, ze poprosilismy allegro aby oni zwrocili sie do niego z prosba o podanie numerow seryjnych![]()
Oczywiscie, ze persza mysla jest ze to lewizna, ale facet nie ma obowiazku podac Ci tych numerow. Aczkolwiek tez nie jestem taki pewien.
Mozna go postraszyc, ale warto...?
Rozmawiałem z nim przed chwilką. Gość mówi sensownie. Szczegóły wieczorem.
Wiesz, sensownosc wypowiedzi ma sie nijak do niecheci podzielenia sie informacja na temat seriala.
Nawet w Niemczech skad niby gosc kupil ten aparat w celu zarobkowym (jak mi napisal) nie ma takich cenA moze sie cos zmienilo....
![]()
iczek, fotomania ostatnio, przy okazji, pisał na plrfc, że może mieć 5D w cenie D200.Zamieszczone przez iczek
OK, ponieważ będę widział (mam nadzieję) te seriale napiszcie proszę gdzie sprawdzić czy nie łupany. Chyba zgodnie z literą prawa nie mogę ich opublikować?
Rozumiem, ze kupiles ten aparat, bo aukcje Zamknieto!
A seriale mozesz publikowac, bo nie znam takiego prawa, ktore ci tego zakazujeNie zartuj.
Sprawdz na photo.net
Zapodaj mi jego namiary to kupie od reki 10 sztuk jesli bedzie z pelnym osprzetem...Zamieszczone przez gietrzy
Nie, nie kupiłem. Umówiłem się z nim na dziewiątą ;-)Zamieszczone przez iczek
Nie żartuje. Ostatnio po "burzy z 1D" jestem ostrożny.Zamieszczone przez iczek
Dzięki.Zamieszczone przez iczek
Tak jak pisałem fotomania nie gietrzyZamieszczone przez iczek
update: gościu mówi, że ma klienta na 7,5k o 15:00. Damn! Ja się umówiłem na 16:00.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 30-12-2005 o 13:13 Powód: rozmowa ze sprzedającym
gietrzy - daj spokoj. Lepiej miec czyste sumienie i czyste rece niz głupi aparat i to jeszcze ... Canona![]()