raczej sprzedaje ta sama osoba co na poprzedniej aukcji. po prostu kolega licytował i go nikt nie przebił - ot co. i teraz sprzedaje poprzez kolegę.
raczej sprzedaje ta sama osoba co na poprzedniej aukcji. po prostu kolega licytował i go nikt nie przebił - ot co. i teraz sprzedaje poprzez kolegę.
canon
Tzn raczej nowe bo sprawdzałem aukcje z ostatnich 24h
no comment...
bo nie jedno body w ręku miałem , to się świeci już jak psu jajca , stopka też wiele mówi ( i to w jaki sposób farba starta) ,no chyba że ktoś lubił po prostu miziać swoje 5d ... to przepraszam
no comment...
Stary znajomy
http://www.allegro.pl/item1028262137...dowolenia.html
nowa metoda opóźnienia rozpoczęcia totalnej awantury. 20 zł dziennie za chwilową zwłokę w opóżnieniu dostawy - super - nie dość, że tanio to jeszcze "cash back"
UWAGA!
GWARANCJA ZADOWOLENIA
W wypadku, kiedy paczka nie dotrze w ciągu 14 dni roboczych, od momentu wpłaty pieniędzy za zakupiony sprzęt będziesz otrzymywał 20zł za każdy spóźniony dzień roboczy! Ma to, przede wszystkim na celu wyeliminowania opóźnień dostarczanych paczek, a przy okazji zadośćuczynienie za ew. długi okres oczekiwania.
Oferta "GWARANCJA ZADOWOLENIA" obejmuje jedynie aukcję, w, których jest zamieszczona powyższa treść.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W ostatnim okresie naliczyłem 16 zakończonych aukcji na 7d
Ciekawe, że kupujący nie komentują udanych transakcji
Ostatnio edytowane przez Grzery ; 05-05-2010 o 09:05 Powód: Automerged Doublepost
5D III, 7D, C24-105 IS L, C100/2.8 L IS, C50.1.8, C70-300 L IS,, 550 i 580, różne M42. Zawodowo IT - sieci kompuetrowe.
czyżby nie były udane ?
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Art.286. kodeksu karnego osoba, która czerpie korzyści majątkowe poprzez wprowadzenie osób trzecich w błąd może zostać skazana od 6 miesięcy do 8 lat pozbawienia wolności.
jakby sie wszystkie osoby zebraly ktore nerwy stracily przez G.W. i taki zbiorowy pozew zlozyly, to mysle, ze by sie gosciowi odechcialo bo wydaje mu sie, ze jest bezkarny, tylko czekac az za jakis czas zrobi to samo
prawnikiem nie jestem wiec nie wiem czy tak mozna. moze kazdy z osobna zlozyc.