Reklamę to mu zrobiłeś niezłą, na 5dmk2+grip za 6k to teraz pół forum będzie polować![]()
Reklamę to mu zrobiłeś niezłą, na 5dmk2+grip za 6k to teraz pół forum będzie polować![]()
ale gorący towar za 6 koła to się nijak ma do ceny - bo gdyby to było na telefon i za polowe tej ceny to wtedy tak - a tak to nie ma sensu... bo jak sie trafi serwis i pan z policji zapyta dlaczego jestes paserem
jak sobie pomysle to i za 3 kołą chyba bym nie kupił bo jak znam zycie to by sie zaraz popsuł albo co..........
wiec zadna reklama
jak dla mnie oczywiscie![]()
Jeżeli masz uzasadnione podejrzenia, proponuję donos na policję (złodziejstwo jest obrzydliwe bardziej niż donosy). W przeciwnym wypadku, takie spekulacje mogą być uznane za próbę pomówienia!
I tak, dla porządku:
1. Nie znam osobiście javiona (pozdrawiam!)
2. Nie znam osobiście DONarturo...cośtam (jest mi obojętny, od etnicznych dowcipów się powstrzymam)
3. Złodziejstwo i paserstwo należy karać bezwzględnie
4. Ale "władować się" w pomówienie jest za łatwo, by to lekceważyć!
zdRAWki
Fotograf platoniczny
przeprosiłem wczesniej za błąd ortograficzny ....wiec co mam jeszcze zrobic - przyjechac do ciebie zrobic ci loda i umyć samochód bo ci sie zabłocił????
wiec ci napisze też coś miłego
goń sie cwelu
to tak lajtowo zeby nikogo na forum nie obrażac i zeby nikt nie musiał czytac "strasznych bluźnierstw"
a przy okazji przez takich oszołomów temat jest zasmiecony bo On musi napisać co go interesuje a co nie![]()
witam
Viteza wielkiego brata
nie musisz banować tego nicka ponieważ założyłem go tylko w celu podziekowania za blokadę
dziekuje
i pozdrawiam wszystkich którym dało do myślenia czepianie sie bezpodstawne innych jak i mania wielkości i wyższosci użytkownika "axk"
a tak swoją drogą to napisz mi Vitez'ie kochany kto jeszcze dostał bana - czyżby tylko ja???![]()
do zobaczenia w maju![]()
A my dziękujemy za zaśmiecenie forum kolejnym niepotrzebnym "użyszkodnikiem".