agaj666:
też mi to wygląda na zestaw możliwy do skradzenia reporterowi.
a) Jest bez kabli, instrukcji, ładowarki itp itd. Ma tylko to co się bierze na zdjęcia
b) Zewnętrzny battery pack. Ilu znasz amatorów z tym sprzętem??? Ja znam tylko reporterów.![]()
agaj666:
też mi to wygląda na zestaw możliwy do skradzenia reporterowi.
a) Jest bez kabli, instrukcji, ładowarki itp itd. Ma tylko to co się bierze na zdjęcia
b) Zewnętrzny battery pack. Ilu znasz amatorów z tym sprzętem??? Ja znam tylko reporterów.![]()
W kwestii formalnej: masz zewn. battery pack? Bo mi glownie to wskazuje na reportera.Zamieszczone przez agaj666
Ano widzisz.. NIE CHCESZZamieszczone przez agaj666
I ja nie sadze, zeby ktokolwiek chcial "po dobroci", bez dwoch dresow z bejsbolami stojacych nad glowa.
a)Cóż...........mam kradziony sprzęt w takim razienie mam instrukcji, pudelek,dowodu zakupu,zdjęcia ze sprzedającym.....
b)Swego czasu myślałem o zakupie BP-20 do mojej 5 ale dałem sobie spokój.Fakt ze amator może coś takiego mieć nie czyni z niego reportera ani........złodzieja.
To tylko kwestia kasy.Stać mnie to kupuje,może sie przyda
Jak nie to ..........allegro.Tam są bardziej potrzebujący, a wiadomo jak to jest z cenami za używany sprzęt.
Ladowarki tez nie?? Choc oczywiscie na to tez mozna znalesc wytlumaczenie: "no co, starcza na 1000 fotek, raz na miesiac laduje u sasiada z dolu"Zamieszczone przez agaj666
![]()
![]()
![]()
Nie chce bo mnie na to nie stac ale jak kogos stac to czemu nie?Są ludzie wielkiego serca....GDZIE???????????
Nie pamietam kto ale ktos napisal ze dres i komputer nie chodza w parze.
Wolnego kolego.Lubie chodzic w dresie,nie cierpię gajerkow i krawatow.Fakt pisania postów świadczy o tym ze komputer nie jest mi obcy ,tak samo umiejętnośc pisania i czytania.Myśle(niemozłiwe! dresiarz?),że ubranie nie ma tu nic do rzeczy.Spójrzcie na polityków.........
Muflon, ładowarki nie mam bo baterii 2CR5 sie nie ładuje....a szkoda.Za to mam ładowarke do paluszków AA i AAA.
Mam analoga EOS 5 wiec sam rozumiesz![]()
Dolaczam sie do pytania ;-)Zamieszczone przez agaj666
Hmm, jest takie piekne stwierdzenie, ktore zawsze przytaczam (bo sam tez lubie chodzic w dresach ;-) ): "Dres to nie ubior. Dres to stan umyslu." :-)Zamieszczone przez agaj666
Ale w 1D ladowarka jest integralna czescia zestawu, bez ktorej aparat jest praktycznie bezuzyteczny! Paluszki rzeczywiscie mozesz kupic na kazdym rogu, ale naladowanych baterii do 1D jakos jeszcze nie widzialem...Muflon, ładowarki nie mam bo baterii 2CR5 sie nie ładuje....a szkoda.Za to mam ładowarke do paluszków AA i AAA.
To w tej szwajcarii nie macie baterii do 1d w kioskach?Co to za kraj???U nasz w kazdem lidlu i biedronce są takie zestawy w nieustających promocjach.Biedaku...........ale ci sie trafiło
I jest jak widzę nas już dresiarzy 2-óch
Zgodnie z Barejowską logiką jesteśmy równiez pijakami i złodziejami
I tak 3mać.
To znaczy, że kradniesz! A jak się sam przyznajesz do tego że jesteś dresem to wszystko jasne!Zamieszczone przez agaj666
A twój podpis, to tłumacząc na nasze, Dymitr Samozwaniec Szatan , uważaj szybko zejdziesz!
Ostatnio edytowane przez kocis ; 22-12-2005 o 13:29
Nie kradnę.Jeżeli jest zastrzezenie ze nie wolno korzystac z fotek to nie korzystam.To nie jest złodziestwo.
Zaraz chyba zejdę, bo muszę iśc do piwnicy po choinkę.......ale wrócę.......po północy..........