Strona 17 z 484 PierwszyPierwszy ... 715161718192767117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

agaj666:
    też mi to wygląda na zestaw możliwy do skradzenia reporterowi.
    a) Jest bez kabli, instrukcji, ładowarki itp itd. Ma tylko to co się bierze na zdjęcia
    b) Zewnętrzny battery pack. Ilu znasz amatorów z tym sprzętem??? Ja znam tylko reporterów.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaj666
    Ktoś napisał ze to typowy zestaw reporterski.Co znaczy TYPOWY?Co znaczy REPORTERSKI? Nie jestem reporterem,a mam taki TYPOWY zestaw.
    W kwestii formalnej: masz zewn. battery pack? Bo mi glownie to wskazuje na reportera.

Jak będę chciał (NIE CHCĘ!!!)to oddam to szkło za 1000 zł
    Ano widzisz.. NIE CHCESZ I ja nie sadze, zeby ktokolwiek chcial "po dobroci", bez dwoch dresow z bejsbolami stojacych nad glowa.

Domyślnie

a)Cóż...........mam kradziony sprzęt w takim razie nie mam instrukcji, pudelek,dowodu zakupu,zdjęcia ze sprzedającym.....
    b)Swego czasu myślałem o zakupie BP-20 do mojej 5 ale dałem sobie spokój.Fakt ze amator może coś takiego mieć nie czyni z niego reportera ani........złodzieja.
    To tylko kwestia kasy.Stać mnie to kupuje,może sie przyda
    Jak nie to ..........allegro .Tam są bardziej potrzebujący, a wiadomo jak to jest z cenami za używany sprzęt.

Miasto
    Zürich

Domyślnie

a)Cóż...........mam kradziony sprzęt w takim razie nie mam instrukcji, pudelek,dowodu zakupu,zdjęcia ze sprzedającym.....
    Ladowarki tez nie?? Choc oczywiscie na to tez mozna znalesc wytlumaczenie: "no co, starcza na 1000 fotek, raz na miesiac laduje u sasiada z dolu"

Domyślnie

Nie chce bo mnie na to nie stac ale jak kogos stac to czemu nie?Są ludzie wielkiego serca....GDZIE???????????
    Nie pamietam kto ale ktos napisal ze dres i komputer nie chodza w parze.
    Wolnego kolego.Lubie chodzic w dresie,nie cierpię gajerkow i krawatow.Fakt pisania postów świadczy o tym ze komputer nie jest mi obcy ,tak samo umiejętnośc pisania i czytania.Myśle(niemozłiwe! dresiarz?),że ubranie nie ma tu nic do rzeczy.Spójrzcie na polityków.........

Domyślnie

Muflon, ładowarki nie mam bo baterii 2CR5 sie nie ładuje....a szkoda.Za to mam ładowarke do paluszków AA i AAA.
    Mam analoga EOS 5 wiec sam rozumiesz

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Nie chce bo mnie na to nie stac ale jak kogos stac to czemu nie?Są ludzie wielkiego serca....GDZIE???????????
    Dolaczam sie do pytania ;-)
    Nie pamietam kto ale ktos napisal ze dres i komputer nie chodza w parze. Wolnego kolego.Lubie chodzic w dresie,nie cierpię gajerkow i krawatow.
    Hmm, jest takie piekne stwierdzenie, ktore zawsze przytaczam (bo sam tez lubie chodzic w dresach ;-) ): "Dres to nie ubior. Dres to stan umyslu." :-)

Muflon, ładowarki nie mam bo baterii 2CR5 sie nie ładuje....a szkoda.Za to mam ładowarke do paluszków AA i AAA.
    Ale w 1D ladowarka jest integralna czescia zestawu, bez ktorej aparat jest praktycznie bezuzyteczny! Paluszki rzeczywiscie mozesz kupic na kazdym rogu, ale naladowanych baterii do 1D jakos jeszcze nie widzialem...

Domyślnie

To w tej szwajcarii nie macie baterii do 1d w kioskach?Co to za kraj???U nasz w kazdem lidlu i biedronce są takie zestawy w nieustających promocjach.Biedaku...........ale ci sie trafiło
    I jest jak widzę nas już dresiarzy 2-óch
    Zgodnie z Barejowską logiką jesteśmy równiez pijakami i złodziejami
    I tak 3mać.

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Jak coś sprzedaję na allegro i nie chce mi się robic fotek to po prostu kopiuje je z innych aukcji i wklejam....To samo robię z opisami modyfikując je w/g własnych potrzeb.
    To znaczy, że kradniesz! A jak się sam przyznajesz do tego że jesteś dresem to wszystko jasne!
    A twój podpis, to tłumacząc na nasze, Dymitr Samozwaniec Szatan , uważaj szybko zejdziesz!
    Ostatnio edytowane przez kocis ; 22-12-2005 o 13:29

Domyślnie

Nie kradnę.Jeżeli jest zastrzezenie ze nie wolno korzystac z fotek to nie korzystam.To nie jest złodziestwo.
    Zaraz chyba zejdę, bo muszę iśc do piwnicy po choinkę.......ale wrócę.......po północy..........

Strona 17 z 484 PierwszyPierwszy ... 715161718192767117 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów