Może upadło na kant stołu.
Jednak uważam, że to już zbytnie czepianie się.
Może upadło na kant stołu.
Jednak uważam, że to już zbytnie czepianie się.
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Szklo UPADLO na KANT STOLU ;-)
PS: O, Chris mnie ubiegl...
Pozdrawiam!
Mocno się dziwie że tej elki jeszcze nikt nie kupił, nawet za lekko zmolestowaną 4700pln to jak za darmo.
Najlepszy jest ten komentarz UŻYTKOWNIKA o którym mowa, aczkolwiek uważam że zapracował na negatywa.
Neutralny za to: "...aparat ma niewiele zrobionych zdjęć, Używany był bardzo mało..." Sprawdziłem licznik, który pokazał ponad 28 tyś zdjęć!! TO WCALE NIE MAŁO. Paczka przyszła w miarę szybko
Wystawiającego aukcję, oczywiście. Gdyby podał, że szkło jest z 2009 roku, a numer wskazywał 2008 - można by było mieć podejrzenia o nieuczciwość, ale w tym przypadku pomylił się na swoją niekorzyść.
Obiektywach - składakach? Pierwsze słyszę. Znasz jakiś taki przypadek?Słyszałeś o składakach ?. Chciałbyś takie szkło kupić w cenie nowego - powyżej 4 ?.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Do Ciebie jednak nie docierają fakty ??. Sprzedający sam przyznaje , że to konkretne szkło było już używane w 2008 r. !! . Jednocześnie zdjęcie kodu - bardzo wyraźne - podaje datę produkcji tego samego szkła - maj 2009 r. !?!.
Jaka pomyłka ?? W czym ??. Czyja ?? .
Jeśli znasz kogoś w sewisie canona porozmawiaj prywatnie o składakach .
Szkoda ciągnąć ten temat .
Mało umiejętności - dużo zacięcia .